Yritystilaisuudet

Elämyksellinen yritystilaisuus jättää lähtemättömän vaikutuksen

Kaipaatko ammattitaitoista kumppania toteuttamaan yrityksenne vuosijuhlat, henkilöstöjuhlat, avajaiset, pikkujoulut, seminaarit tai vaikkapa lehdistötilaisuuden?

Toteutamme täysin yrityksenne tarpeisiin räätälöidyt tapahtumat aina ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen saakka. Ammattimaisesti tapahtumia järjestävän kumppanin kanssa toteutus sujuu helposti ja vaivattomasti, avaimet käteen -ratkaisuna.

Asiakastilaisuudet

Asiakastilaisuus toimii loistavana tapana kiittää. Järjestämällä onnistuneen yritystapahtuman kasvatat myyntiä ja sitoutat asiakkaasi, sekä vahvistat brändikuvaasi asiakkaidesi keskuudessa. Asiakastilaisuudessa kannattaa panostaa myös illan kohokohtaan, joka jättää pitkän muistijäljen asiakkaillenne tulevaa varten. Luodaan yhdessä vahva tapahtuma, joka vahvistaa asiakassuhteita ja boostaa myyntiä!

Vuosijuhlat

Yrityksen vuosijuhlissa on sopiva hetki muistella matkaa, joka on kuljettu tähän päivään saakka, sekä juhlistaa onnistumisia vuosien varrelta ja kiittää heitä, keille kiitos kuuluu. Tyylikäs vuosijuhla sopii eri teemoihin, joihin on helppo yhdistää esimerkiksi eri vuosilukuja. Nauti yhdessä kollegojesi kanssa juhlista, anna meidän hoitaa kokonaisuus!

Pikkujoulut

Keskity omaan liiketoimintaan ja tilaa meiltä avaimet käteen – juhlat! Keskimäärin yritys käyttää ylimääräiset 100 tuntia juhlien suunnitteluun, mikä tarkoittaa sitä, että yksi yrityksen henkilö kiinnitetään suunnitteluun. Liiketoiminnalle tehokasta? EI. On hyvä käyttää ulkopuolista ohjelmatoimistoa, joka hoitaa kaiken tarjouspyynnöistä – Catering sisältöihin saakka.

Pyydä tarjous pikkujouluihin, kiitä vuoden työpanoksesta mahtavilla All inclusive firman bileillä!

Lanseeraustilaisuus

Avaimena tilaisuuksissa on brändin näkyvyys, juhlien aikatauluttaminen, hyvä ruoka ja selkeä ohjelma. Tilaisuuteen voidaan kutsua yhteistyökumppanit ja työntekijät, sekä media. Tilaisuus määrittelee millaiseen suuntaan mielikuva uutuudesta ja siihen liittyvästä brändistä lähtee kehittymään.

Hybriditapahtumat

Hybriditapahtuma on upea keino yhdistää teidät ympäri Suomen paikasta riippumatta. Tapahtuma voi olla vuorovaikutteinen, johon saadaan liitettyä äänestyksiä ja kilpailuja, sekä muuta osallistavaa ohjelmaa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous juuri teille sopivasta paketista!

Ota yhteyttä, jos tarvitset mieleenpainuvan ja näyttävän yritystapahtuman järjestämiseen ammattilaisten kädenjäljen. Toteutetaan yritystilaisuus, joka jättää lähtemättömän vaikutuksen!

Niina Palosaari

Myynti- ja tapahtumapäällikkö

puh. 040 718 5350
niina.palosaari@hillagroup.fi

Anna Linnanmaa

Myyntipäällikkö

puh. 0504097494 
anna.linnanmaa@hillagroup.fi