Tule näytteille­asettajaksi

Uudenlainen tapahtuma saapuu!

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Info ja hinta

Tänä päivänä, kun ihmiset etsivät enemmän ja enemmän tietoa, palveluita ja tarjouksia netistä, me haluamme tarjota näytteilleasettajille sekä kävijöille jotain uudenlaista ja helppoa palvelua.

Ihanasti Pihalla-nettimessut järjestetään näillä nettisivuilla ja ohjaamme kaikessa markkinoinnissa kävijät suoraan tänne. Sivut ovat avoinna ainoastaan messuviikonlopun ajan lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan asti (la klo 8.00 – su klo 00.00). Tapahtumaa tullaan markkinoimaan todella laajasti KPK Yhtiöiden kaikissa mediakanavissa, sekä printissä että digissä. Lisäksi tapahtumaa mainostetaan sosiaalisessa mediassa.

Jokainen näytteilleasettaja saa omat sivunsa tälle www-sivustolle. Omilla sivuillaan yritys voi kertoa palveluistaan, tuotteistaan, tuoda kuvia, videoita ja linkkejä sekä ennen kaikkea kuumia messutarjouksia. Sivuilta voi suoraan ohjata kävijät omaan verkkokauppaan!

Toimittamalla meille yrityksenne tiedot ja tarjoukset, me luomme sivunne valmiiksi viikonloppua varten. Osallistuminen on siis todella helppoa!

Oma messuosasto ja näkyvyys lehdessä, hinta vain 195€!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!