Näytteilleasettajat

Agni Hyvinvointistudio

Tasapainoa niin keholle kuin mielelle, käyttäen apuna hierontaa, joogaa ja kehon liikettä.

agni.fi

Airi Oja

Teen numerologisia tulkintoja nimistä ja syntymäajasta, unien sekä tarot-korttien tulkintaa. Samoista aiheista luentoja ja kursseja. Messuilla luvassa lyhyitä tulkintoja syntymäajasta ja korteista.

airioja.fi

Anita De Coteau

Anita De Coteau on laulaja ja parantaja. Televisiosta tuttu näkijä, joka tulee messuille tekemään minitulkintoja ja minienergiahoitoja. Voit varata ajan Anitalta ennakkoon p.0413661426.

https://www.facebook.com/anita.decoteau

Annelin Reiki

Haluatko oppia helpon taidon oman elämän parantamiseksi ! Lempeällä hoidolla tai kahden päivän kurssilla. Tule kysymään lisää asiasta Annelin-Reiki osatolta.

annelinreiki.fi

Arctic Nutrition

Suomalaisen Arctic Nutrion villiravintotuotteet, hyvinvointisi tueksi.

arcticnutrition.com

Asusteliike Menopäällä

Asusteliike menopäällä on nuorekas ja iloinen naisten ja miesten muodikas vaateliike Kaustisella. Valikoimaan kuuluu laaja ja laadukas farkkuvalikoima sekä paljon kivoja yläosia. (kokoja naisille 34-56)

facebook.com/menopaalla

Catering & Pitopalvelu Tommi Myllykangas

Tower Bistro goes to SYKE @Kannus.

https://towerbistro.fi/

Cheerleading / Tzana Liikuntapalvelut

Tzana liikuntapalvelut toimii Keski-pohjanmaalla lasten ja aikuisten liikuttajana. Aikuisille tarjoamme ryhmäliikuntaa mm. Lavis-lavatanssijumppaa sekä Yin Joogaa. Lapsille on telinevoimistelua, parkouria sekä cheerleadingiä. Cheerleading on täällä tänään!

facebook.com/Tzana-liikuntapalvelut-telinevoimistelu-cheerleading

Eeva Maria Mantila

Seremoniat, siirtymäriitit, energeettiset kehonhoidot ja naisten tantriset työpajat ja valmennukset.

instagram.com/eevamariamantila/

Eijan kenkämakasiini

Laadukkaat kengät, laukut ja lompakot joka lähtöön. Myös erikoisjalkineet esim. diabeetikoille ja reumaatikoille.

facebook.com/Eijan-kenkämakasiini

Finn Spring

Finn Spring on 30-vuotias keskipohjalainen juoma-alan perheyritys, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Valikoimastamme löydät raikkaat juomat arkeen ja juhlaan: lähdevedet, vichyt, alkoholittomat siiderit ja oluet sekä eri juhlasesonkien juomat.

finnspring.fi

Foot fix

Ortomalli kotimainen. Ortopedisesti suunniteltu interaktiivinen muotopohjallinen. Taidemyynti – myyn, ostan, vaihdan

Huilikulma

Huilikulmasta kokonaisvaltaista hyvinvointia mielelle ja keholle: vyöhyketerapia, klassinen hieronta, lyhytterapia, energiahoidot, hemmotteluhieronnat sekä meditaatioillat.

https://www.instagram.com/huilikulma/

Hunajaa Kälviän Peitsolta

Hunajatuotteet suoraan pientuottajalta.

facebook.com/hunajaakalvianpeitsolta

Juha Pekkala

Metrilakut.

Tmi Juliamirjam

Kekrittären puodin valikoimasta löydät hoitavat kivet, loistukynttilät, suitsukkeet ja muita maagisia käsitöitä. Myös aivan uudet noitaboxit!

Kahvelikoru

Kahvelikorut ovat kierrätyskoruja, jotka on valmistettu käytetyistä ruostumatonteräs ruokailuvälineistä.

facebook.com/Kahvelikoru

Kaisa Sotisaari leipomo

Leipäpysäkiltä Meriläisen leipomon uunituoreet juureentehdyt ruisleivät, rieskat, jättipullat (m/l). Tervetuloa ostoksille!

Kannuksen kaupunki

Kannus on luonnonkaunis ja turvallinen asuinpaikka. Keski-Pohjanmaan kompaktein kaupunki, jokilaaksojen syleilyssä, jossa yhteisöllisyys näkyy kaikilla elämän osa-alueilla. Palvelut löytyvät kulman takaa ja kuntalaisten hyvinvointiin panostetaan ikään katsomatta.

kannus.fi

Kannuksen kuntoliikkujat ry

Kesällä maantiepyörä- ja fatbik yhteislenkkejä ja talvella hiihtoa, sekä fatbikeajelua. Kannuksen kuntoliikkujat on rakentanut merkittyjä maastoreittejä noin 35km ja pitkospuita noin 1,5km Kannuksen maastoon.

Kannuksen rullaajat ry

Kannuksen Seurakunta

Levähdä vähän!

kannuksenseurakunta.fi

Kannuksen Ura

Kannuslainen urheiluseura, jonka lajeina pesäpallo, jalkapallo, salibandy, yleisurheilu, suunnistus, hiihto, lentopallo.

kannuksenura.fi

Kannuskulma ja FysioSportti-X

KannusKulma : Urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, korut
FysioSportti-X : Campridge- valmennus, LBG-hoidot

kannuskulma.fi
fysiosportti-x.com

Kansanlääkintaseura

Kalevalainen jäsenkorjaushoito ja kipukirja

kansanlaakintaseura.fi

Karleby Goats

Karleby Goats ry on Kokkolalainen monilajiseura. Seura kehittää Kokkolassa myös amerikkalaisen jalkapallon toimintaa ja etsii jatkuvasti lisää tekijöitä lajin pariin.

karlebygoats.com

Kepli

Keski-Pohjanmaan Liikunta (Kepli) on yksi viidestätoista liikunnan aluejärjestöistä. Keplin perustehtävänä on tukea ja kehittää monipuolista ja moniarvoista liikuntatoimintaa Keski-Pohjanmaalla. Keplin pisteellä voit käydä mittaamassa kehonkoostumuksesi ja ilmoittautua City Park Runiin (20.5.) sekä Jukuleirille (1.-4.8.).

kepli.fi

Keskipohjanmaa

Kun haluat tietää. Maakuntamedia julkaisee uutisia jokaisena vuoden päivänä.

https://www.keskipohjanmaa.fi/

Kitinkannus

Kitinkannus tarjoaa avokuntoutusta sekä ympärivuorokautisia kuntoutus- ja hoitopalveluita joko maksusitoumuksella tai omakustanteisesti. Meillä järjestetään mm. Kelan kursseja ikääntyneille (IKKU) ja tuki- ja liikuntaelinsairaille (TULES). Kitinkannuksella on kokemusta, osaamista ja erinomaiset tilat.

kitinkannus.fi

Koivukataja

KoivuKataja ikäihmisten hyvinvointipalvelut
– ei sairaanhoidollinen palvelu ikäihmisille
– hyvinvointivalmennus
– luontaishoidot

Korpelan Voima

KS-Kauneusshop

CHOICE Finland Luonnonkosmetiikka ja JOY of Finland korumallisto

kauneusshop.fi

Kukkatalo Ruusunen

Kannuksessa sijaitseva lifestyle myymälä, Kukkatalo Ruusunen, yllättää asiakkaansa monipuolisella valikoimallaan. Ruususesta löytyy laadukkaita kukkia, sisustustuotteita, hurmaavia neulelankoja, sekä persoonallisia naistenvaatteita. Ammattitaitoiset kukkasitojat loihtivat kukista kaunista arkeen ja juhlaan.

Ruususessa kaikki toiminta tehdään suurella sydämellä, asiakasta kuunnellen ja arvostaen, ilossa ja surussa.

Iloa päivääsi, lämpimästi tervetuloa!

http://www.kukkataloruusunen.fi

Lestijoki

Lestijokilaakson oma paikallislehti diginä ja printtinä.

lestijoki.fi

LähiTapiola Pohjoinen

LähiTapiola on vakuutusyhtiö, josta saat sekä vakuutukset että säästämisen ja sijoittamisen palvelut itselle, perheelle tai yritykselle. Tervetuloa!

lahitapiola.fi

Magnetix Wellness

Magnetix Wellness- jälleenmyynti/magneettikorut, vesitikut, tehosydämet, tuotteita myös eläimille.

M Hand made

100% luonnollisia, käsintehtyjä ihonhoitotuotteita Suomesta

fi.mhandmade.fi

Mehiläinen

Mehiläinen – elämä tehtävänä. Laajat terveyspalvelut yksityisasiakkaille sekä yrityksille.

mehilainen.fi

Neoen

Neoen on uusiutuvan energian tuottaja. Kehitämme, rahoitamme, rakennamme, omistamme ja operoimme aurinkovoimaloita, tuulipuistoja ja akkuvarastoja. Suunnittelemme hankkeemme tuottamaan edullista sähköä tavalla, joka hyödyttää ympäristöä ja huomioi paikallisyhteisön. Tavoitteenamme on edistää maailmanlaajuista siirtymää uusiutuvan energian käyttöön.

neoen.com
mutkalampi.fi

Nina Niskala

Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Teen Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan alueella äänimaljoilla yksilöhoitoja, parihoitoja sekä ryhmille sointukylpyjä. Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Lämpimästi tervetuloa hoitavien maljojen lempeisiin aaltoihin!

https://www.instagram.com/wavesingnina/

Nosh

NOSH edustaja Anu Pajala. NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka valikoimasta löydät laadukkaita, mukavia, sinun näköisiä ja kokoisia naistenvaatteita.

nosh.fi

OP Suomenselkä

OP Suomenselkä on asiakkaiden omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu paikallisuus, vastuullisuus ja ihmisläheisyys. Yhdessä yli kaikkien aikojen.

op.fi/web/op-suomenselka

Padel Club Finland

Padel on tenniksen ja squashin sekoitus. Padelia pelataan aina nelinpelinä. Padel sopii erinomaisesti kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. 

https://padelclub.fi/kokkola

Puhtaasti kotona

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat korkealaatuisia, kotimaisia, biohajoavia,vegaanisia ja ekologisia.

facebook.com/puhtaastikotona.fi

Pörhön Autoliike

Tervetuloa koeajamaan uudet Volkswagenin mallit, koeajaneiden kesken, arvomme Vw:n sähköauton viikonlopuksi käyttöön.

porho.fi

Rina Design

Suomalaisia Kokkolassa valmistettuja.
-Koko vuoden ajan nahka pientuotteet. Vöitä, lompakkoja, laukkuja, kukkaroita, nahkaliivejä , kaulureita, hattuja ja lakkeja.

rinadesign.fi

Samba el Gambo

Samba el Gambo on kokkolalainen vuonna 1998 perustettu yhdistys, joka tarjoaa säännöllistä sambaopetusta tanssimisesta tai soittamisesta kiinnostuneille harrastajille.

Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!

https://www.samba-el-gambo.com/

Soite

Tervetuloa tutustumaan hyvinvointiasi ja terveyttäsi edistäviin Soiten toimintoihin ja palveluihin. Mukana ovat mm. Soiten digitaaliset palvelut sekä tehostettu kotikuntoutuminen ja kotisairaala.

soite.fi

Studio Dancement

Studio Dancement on vuonna 2017 perustettu ensimmäinen katutanssi-painotteinen tanssistudio Kokkolassa, joka tarjoaa tanssinopetusta vauvaikäisistä vanhuksiin saakka innokkaalla ja laadukkaalla otteella!
Paikallisen osaamisen lisäksi meillä käy tanssialan rautaisia ammattilaisia ympäri Suomen jakamassa oppejaan niin harraste- kuin erikoiskoulutusoppilaille.

Meiltä löytyy myös tankotanssin harrastajille oma tankostudio, jossa pääsee harrastamaan kaikentasoisille tanko-tunneille.”

https://www.studiodancement.com/

Studio Marianne Uusitalo

Poronnahkatuotteet koruista, repuista, laukkuihin, patakintaisiin, ym. Käsinmaalattuja silkkihuiveja. Iloisia yllätyksiä.

studiomarianneuusitalo.fi

Tiia Viiperi / Kangoo jump ja Forever

Tule kokeilemaan Talent Suomi ohjelmasta tutut Kangoo Jumps kengät. Myös Forever aloevera tuotteiden esittely ja arvontaa.

facebook.com/ViiperiWellness

Visit Kokkola

Tutustu Kokkolan kesätapahtumiin! Saaristoristeilyt M/S Jennyllä Tankarin majakkasaarelle, iltatorit ja vanhankaupungin kierrokset sopivat kaikenikäisille.

visitkokkola.fi

Veikon Kone

Esittelyssä Helkama ja Tunturi sähköpyörät. Electrolux ilmalämpöpumput.

veikonkone.fi

With Jenna

Helli kokonaisvaltaisesti kehoasi Jooga-tunneilla paikan päällä sekä onlinessa, Reiki-hoidoilla tai joogan yksityistunnilla itsellesi tai ryhmille! Tervetuloa tutustumaan taianomaiseen joogan ja holistisen hoidon maailmaan! Reiki-hoito hoitaa stressin ja kehon kiputilat kuntoon kun taas joogan avulla ylläpidät kehosi hyvinvointia pitkään!

Tervetuloa!