SYKE@Kannus

– täynnä hyvää oloa!

Syke@Kannus-messutapahtuma kokoaa laajan kattauksen hyvinvoinnin, terveyden, kauneuden ja vapaa-ajan toimijoita KitinVapariin keväällä 2022. Messuilla tulee olemaan mielenkiintoisia luentoja ja paljon osallistavaa ohjelmaa kävijöille.

7.5.2022
Kitinvapari, Kannus
klo. 10-17

Voimaantumista ja hyvinvointia

Tara Lange on kirjailija, luennoitsija, retriittien pitäjä, Hidasta Elämää-bloggaaja ja podcastaaja. Hän on kirjoittanut 12 kirjaa, luennoinut yli 20 kaupungissa ympäri Suomea ja esiintynyt televisiossa sekä radiossa. Tara tunnetaan naisten voimauttajana, henkisen hyvinvoinnin puolesta puhujana ja Suomen ”vihermehuguruna”.

Menestystä ja motivaatiota

Sami Jauhojärvi on television maastohiihtoasiantuntija, entinen ammattiurheilija ja urheiluvalmentaja. Sami tunnetaan menestyksekkäästä hiihtourasta, josta on kertynyt olympiakulta, kolme MM-pronssia, 31 aikuisten Suomen mestaruutta ja yhdeksän palkintokorokesijoitusta maailmancupissa. Hiihtouransa jälkeen Sami on luennoinut menestymisestä, tavoitteellisuudesta, motivaatiosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Ohjelmaa kaikille

Smoothie Bar – Juoksutekniikkaklinikka – Kehonpainoharjoittelua – Joogaa – Kangoo Jump – Skeittikisa – Cheerleading – Luentoja – Vihermehut – Äänimaljarentoutus
Ja paljon muuta!

Huom!! Uimahalliin kertaliput päivän aikana -50%

Maukasta ruokaa ja virkistävää smoothieta

Catering & pitopalvelu Tommi Myllykangas pitää huolen siitä, että ei jää nälkäiseksi. Ulkona valmistuu lohikeitto ja rieskat, sisällä smoothiet. Ruoasta voi nauttia joko ulkona tai sisätiloissa!

Liput:

Päivälippu 8€ / hlö
Lapset alle 15v ilmaiseksi

Paikoitus:

Pysäköinti messujen ajan ilmainen.
Paikalla liikenteenohjaus.

Tervetuloa!