SYKE@Kannus

– täynnä hyvää oloa!

Syke@Kannus-messutapahtuma kokoaa laajan kattauksen hyvinvoinnin, terveyden, kauneuden ja vapaa-ajan toimijoita KitinVapariin keväällä 2022. Messuilla tulee olemaan mielenkiintoisia luentoja ja paljon osallistavaa ohjelmaa kävijöille.

7.5.2022
Kitinvapari, Kannus
klo. 10-17

Mielenkiintoisia luentoja – paljon ohjelmaa

Smoothie Bar – Juoksutekniikkaklinikka – Kehonpainoharjoittelua – Joogaa – Kangoo Jump – Skeittikisa – Cheerleading – Luentoja – Vihermehut – Äänimaljarentoutus

Päivitämme sivuja ja ohjelmasisältöä messujen lähestyessä. Tarkan messuohjelman julkaisemme noin kk ennen tapahtumaa. Klikkaa painiketta ja lue lisää!

Kohtaamisia kasvotusten

Messut ovat tehokas tapa syventää nykyisiä asiakkuuksia, kohdata uusia asiakkaita kasvotusten, käydä kauppaa ja rakentaa yrityksen brändiä. Samalla pääset verkostoitumaan myös toisten toimijoiden kanssa ja vaihtamaan kuulumiset uusien palveluiden ja tuotteiden osalta.

Tule tekemään kauppaa ja rakentamaan brändiäsi messuille Kannukseen!

Toteutamme täysin yrityksenne tarpeisiin räätälöidyt tapahtumat aina ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen saakka. Ammattimaisesti tapahtumia järjestävän kumppanin kanssa toteutus sujuu helposti ja vaivattomasti, avaimet käteen -ratkaisuna.

Anna Linnanmaa

Myyntipäällikkö

puh. 050 409 7494
anna.linnanmaa@hillagroup.fi

Niina Palosaari

Myynti- ja tapahtumapäällikkö

puh. 040 718 5350
niina.palosaari@hillagroup.fi