NÄYTTEILLEASETTAJAT & KARTTA

T1.1 KONTIOTUOTE

T1.2 Värisilmä Haapajärvi & Keittiömaailma

Haapajärven Värisilmästä ja Keittiömaailmasta saat ammattitaitoista sisustus- ja kalustesuunnittelua sekä laadukkaat ja nykyaikaiset sisustusmateriaalit. Ohjeet ja vinkit kaupan päälle.

T1.3 PKK-sähkö

Olemme pääosin Keski-Pohjanmaan alueella toimiva sähköalan urakointiliike. Palveluihimme kuuluvat mm. Aurinkopaneeliasennukset, Ilmalämpöpumput, sekä valaistussaneeraukset -huollot ja -asennukset, Teollisuuden sähköasennukset.

https://pkksahko.fi/

T1.4 ORIFLAME

T1.5 HOMCARE

Itsenäiset HomCare edustajat Kaisa Konttila, Minna Kontro ja Minna Turunen. HomCare Nordic Oy suomalainen yritys, joka markkinoi ja myy ihmisen ja kodin hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita. Tule tutustumaan osastolla messutarjouksiin sekä uutuus tuotteeseen T Lite kynttilään.

T1.6 Jalkis

Tehokkaat ja kotimaiset hoitotuotteet. Hyvää oloa luonnosta.

Jalkis Oy on suomalainen perheyritys, joka jatkaa toimintaansa jo toisessa sukupolvessa. Luonnosta saatavat raaka-aineet ja niissä piilevät terveysvaikutteet ovat inspiroineet yritystä kehittämään luotettavan ja ainutlaatuisen tuoteperheen. Jalkis-hoitotuotteet ovat kasvaneet vuosien saatossa suomalaisten rakastamaksi tuoteperheeksi. Saamiemme lukuisten asiakaspalautteiden perusteella voimme suositella tuotteitamme ilolla ja ylpeydellä! Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme.

http://jalkistuotteet.com/index.htm

T1.7 Arja parhiala

T7.7 Anneli pahkala

T1.9 FITLINE

FitLine hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteet sekä liiketoimintamahdollisuus. Maistuvat ja vaikuttavat tuotteet. Riitta Viljamaa (riitta.viljamaa@kotinet.com) ja Saija Koskela (saija.fitline@gmail.com).

T2.1 finn spring

Toholammin Sykäräisistä tuleva Finn Spring Oy tuo messuille oman Villi -tuoteperheensä. Kesyttämätön Villivesi syntyy Sykäräisen sydänmailla Keski-Pohjanmaalla. Se virtaa villinä harjujen huomassa, jossa luonto sen suodattaa. Veden pakkaa 30-vuotias perheyritys Finn Spring – vastuullisesti ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien. Tervetuloa osastollamme maistamaan Villi Vichyjä ja voit myös ostaa messuhintaan 12-packin vichyä mukaasi.

https://finnspring.fi/

T4.1 Avain säästöpankki

Avain Säästöpankista saat henkilökohtaista talouden valmennusta, missä ikinä liikutkin. Sp-Koti -kiinteistövälityksen kanssa tarjoamme kattavat ratkaisut niin asuntokaupoissa kuin muissakin taloutesi tarpeissa. Asiakkaamme suosittelevat meitä – anna meidän vakuuttaa myös sinut. Tule käymään pisteellämme ja osallistu samalla arvontaan!

https://www.saastopankki.fi/

T2.3 Omega-keittiöt

Valmistamme kaikki kodin kiintokalusteet mittatilauksena. Kalustetehtaamme sijaitsee Haapavedelle jonka lisäksi meillä on myymälöitä ympäri Suomea.

https://www.omegakeittiot.fi/

T2.4 DesigNtalo

Muuttovalmiit omakotitalot yli 30 vuoden kokemuksella. Tutustu laajaan ja muunneltavaan Nordic-mallistoon sekä edulliseen Ideal-mallistoon, jossa on valmiiksi suunnitellut tilaratkaisut! Tutustu: www.designtalo.fi

T6.6 vASKISEPÄT

Vaskisepät tekevät kattoremontteja ympäri Suomen.

Ylivieskan paikalliset peltisepät takovat konesaumakatot 20v vesitiiveystakuulla.

Pyydä maksuton vesikaton kuntokartoitus omakotitalosi katosta ennen talven tuloa!

https://www.vaskisepat.fi/palvelut/katon-kuntokartoitus/

T3.1 kANNUSTALO

Rakennamme omakotitaloja muuttovalmiina sekä talopakettina yli 40 vuoden kokemuksella.

https://www.kannustalo.fi/

T3.2 OSUUSPANKKI

OP Keski-Pohjanmaa ja OP Koti Pohjanmaa

Räätälöidyt ratkaisut mutkattomasti elämäsi kotiin saman katon alta. OP Keski-Pohjanmaasta kattavat päivittäispalvelut, helppo asuntolaina ja tarpeisiisi sopivat talouden turvatuotteet, Pohjola Vakuutuksen myöntämät vahinkovakuutukset, säästäminen ja sijoittaminen sekä yksilöllinen varainhoito. OP Kodin asiantuntijat jututettavana ja esittelemässä sinulle valmiiden kotien valikoimaa. Tule käymään ja osallistu samalla myös arvontaan. Lämpimästi tervetuloa!

T3.3 Suomen Ilmanvaihtosaneeraus

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus on ilmanvaihtoalan yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Teemme töitä puhtaamman sisäilman puolesta – Suomessa on yli 600 000 kotitaloutta, joissa kärsitään huonolaatuisesta sisäilmasta ja me haluamme ratkaista nämä ongelmat. Jokaisella meistä on oikeus puhtaaseen sisäilmaan!

Messuosastollamme pääset osallistumaan huikeaan arvontaan, jossa voit voittaa kotiisi ilmanvaihtoremontin (arvo 5 000 €). Tule siis käymään, varaamaan maksuton sisäilmakartoitus ja juttelemaan sisäilma-asioista. Nähdään messuilla!

https://ilmanvaihtosaneeraus.fi/

T2.5 ELISA OYJ

T3.5 Lähitapiola Pohjoinen

LähiTapiola Pohjoinen on pohjois-ja keskipohjalaisten oma paikallinen elämänturvayhtiö. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme kokonaisvaltaista elämänturvaa omaisuuden turvan, terveyden ja talouden palveluin. Messuosastollamme pääset esimerkiksi pyörittämään onnenpyörää ja osallistumaan lahjakortin arvontaan! Lämpimästi tervetuloa!

http://www.lahitapiola.fi

T3.6 pIHLA

Pihla ikkunat ja ovet.

Pihla on kotimainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruovedellä, vuosikymmenten kokemuksella.

www.pihla.fi

T2.2 VINYYLITALO

Vinyylitalo Oy:n toiminta kattaa koko Suomen

Yrityksemme on perustettu vuonna 2009 ja toimipaikkamme on Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Olemme jo alkuvuosista lähtien panostaneet siihen että toimimme kattavasti ympäri Suomen. 

Tuotteina ovat huoltovapaat vinyyliaidat, kaiteet sekä verhoukset. Valikoimastamme löytyvät tuotteet joka kotiin joko varastotuotteena tai tilaustuotteena. 

Meiltä lähteekin lähetyksiä ympäri Suomen Hangosta Inariin ja asennuksissamme käytämme suomalaista ja usein myös paikallista työvoimaa.

Olemme vinyyliaitojen ja vinyyliverhouspaneelien johtavia maahantuojia ja asentajia Suomessa.

Käykää tutustumassa kattavaan valikoimaamme sivuilla www.vinyylitalo.fi tai www.vinyyliaidat.fi

T4.2 NOBLESSA

Noblessa – Enemmän kuin keittiö! Osastolla T4.2 pääset tutustumaan @noblessafi -keittiömallistoon. Markkinoiden laajimmasta väri- ja kuosivalikoimasta löydät suosikkisi koko kodin kalustamiseen; vain mielikuvitus on rajana yksilöllisen suunnitelman luomiseksi. Noblessan kalusteet ovat saksalaista huippulaatua ja ne toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena.

Tule osastolle varaamaan ilmainen suunnitteluaikasi ja hyödynnä Noblessan syyskampanja: keittiökalusteet -40 %! Lisäksi saat OP:n rahoituksella 6 kuukautta korotonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 6.11.2022 asti.


https://www.noblessa.fi/

T4.3 Hunajaa kälviän peitsolta

T4.4 LASITEK

Kaikki lasialan palvelut Lasitekilta – ei vain lasitettuja terasseja, vaan lähes kaikki kotitalouden sisustuslasit.

WWW.LASITEK.FI

T5.1 TOPI-KEITTIÖT

Tutustu Topi-Keittiöiden Eloa 2022 -mallistoon ja palveluihin. Toteutamme keittiöt, kodinhoitohuoneet, kylpyhuoneet ja säilytysratkaisut ammattitaidolla. Kysy myös Topi-rahoitusta.

T5.2 POP PANKKI

Olemme POP Pankki Pohjanmaa, paikallinen, itsenäinen ja jäsentensä omistama suomalainen pankki. Toimintamme periaatteena on tarjota ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsentemme, asiakkaittemme ja toimintaympäristömme parhaaksi. Tule sinäkin asiakkaaksi Suomen parhaaseen pankkiin*!

Osastollamme 5.2 voit osallistua arvontaan, pyöräyttää onnenpyörää (huippupalkinnot!) tai tulla juttelemaan kanssamme pankkiasioista ja arjen raha-asioista. Tervetuloa!

https://www.poppankki.fi/pohjanmaan-osuuspankki

T5.3 JEDU

Koulutuskeskus JEDU tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. JEDUn työelämäpalvelut tarjoavat ratkaisuja myös työelämän osaamisen kehittämistarpeisiin.

https://www.jedu.fi/

T5.4 TIIVI

Tiivi ikkunat, ovet ja asennuspalvelu. Tiivi – enemmän kuin ikkuna.

https://www.tiivi.fi/

T6.1 TERI-TALOT

https://www.teritalot.fi/

T6.2 Lumon Suomi

Lumon yhtiöt on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kotimainen perheyritys. Tuotevalikoimamme kattaa parvekelasit, lasiterassit, auringonsuojaverhot sekä erilaiset parvekejulkisivuratkaisut. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa, Kempeleessä ja Kanadassa ja konsernissa työskentelee lähes 1500 henkilöä.

Lumon haluaa pitää koko tuotantoketjun omissa käsissä. Tärkeintä on lopputuotteen laatu ja siitä seuraava asiakastyytyväisyys. Yli miljoona asiakasta ovat tehneet meistä markkinoiden johtavan parvekelasi- ja kaidevalmistajan. Vastuukysymyksiä ei tarvitse miettiä, kun yksi toimittaja, Lumon, vastaa koko prosessista.”

https://lumon.com/fi

T6.3 TULIKIVI

Tulikivi-takat ja -kiukaat

Myynti Ylivieska:
Jaakko Sillanpää
puh. 045 162 6484

www.tulikivi.fi

T6.4 Pohjolan Varmakoti

Saumatonta pesuhuonelattiaa teillekin!

T6.5 SYDÄNMETSÄ

Sydänmetsä Oy toteuttaa kodin ja julkisten tilojen mittatilauskalusteet. Suunnittelu ja erikoispuusepäntyöt vuosikymmenten kokemuksella.

https://www.sydanmetsa.fi/

T3.4 SIEVIN KEITTIÖ

Sievin keittiö on yli 40 vuotta vanha kotimaisia kalusteita valmistava perheyritys. Valmistamme kaikki kodin kiintokalusteet mittojesi mukaan omalla tehtaallamme Ylivieskassa. Palveluihimme kuuluu myös suunnittelu-, mittaus-, ja asennuspalvelu, sekä kalusteovenvaihdot. Valmistamme uudet ovet myös erikoismittaisina ilman lisäkuluja. Meiltä saa varata myös huolettoman kotikäynnin joka ei maksa mitään, eikä sido mihinkään. Meillä asiakas päättää aina.

T7.1 PEURA PUUKKO

Käsityönä valmistetut
Lahja- ja Käyttöpuukot, Lasten ensipuukot, Partiopuukot nimikaiverrus terään veloituksetta. Puiset keittiö välineet lastat, kauhat ym. puutuotteet.

www.peurapuukko.fi

T7.10 TUPPERWARE

Tupperware-tuotteiden esittely ja myynti vuosien kokemuksella, paikalla Merja Lempola.

Tulehan tutustumaan tuotteisiin ja nouda itsellesi kuvasto.

Arvontaa.

www.tupperware.fi

T7.11 pUHTAASTI KOTONA

Adeliina, Ekologinen kodin puhdistusaine sarja. Avainlippu tuotteita.
Uniikit, käsintehdyt korut.
Valikoidut sisustustuotteet.

https://www.aavacosmetics.fi/

T7.12 TEIKKUTAR

Hopeapuron kauniit, kestävät ja edulliset korut, Teikkuttaren kevyet ja näyttävät korumetalli korvakorut sekä sirot hopeakorut, Ti-Pi laukun yksilölliset ja laadukkaat laukut.

T7.13 Silvann

Silvann on kahden ystävyksen perustama yritys lifestyle ja sisustustuotteille. 

Palvelemme verkkokaupassa www.silvann.fi sekä Kajaanin keskustassa Kauppapihan Puodilla.

Myymme itse suunnittelemia pellava- ja hamamtuotteita,sekä muita brändejä kuten esim Ernst ja Lakrids By Bülow. Valmistamme itse soijavaha- ja mehiläisvahakynttilöitä.  

Pyrimme valinnoissamme ekologisiin ratkaisuihin , niin että tuotteet kestäisivät pitkään ja olisivat ajattomia. 

T7.2 MetAkan mamma

Metakan Mamma on kierrätystekstiileistä uusia tuotteita valmistava yhden naisen käsityöyritys Metakassa Haapajärvellä. Itse suunnitellut ja valmistetut leimasimet ja niillä, eri värein painetut kuviot tekevät tuotteista yksilöllisiä. Osa kierrätyskankaista on värjätty kotioloissa ämpärissä tai saavissa, joten värjäystulos on batiikkimaista. Joten myös kankaiden osalta tuotteet ovat yksilöllisiä. Tällä hetkellä tuotteita ovat erikokoiset meikki- ja toilettipussit, pienet kukkarot, kassit ja kortit. Pieniä eriä myös muita tuotteita. On ilo valmistaa yksilöllisiä tuotteita ja huomata että nimi Metakan Mamma tuo hymyn huulille.

Rakkaudella käsityöhön Elina

T7.3 SENJOBRIITTA

SenjoBiitta on yhden naisen yritys Pohjois-pohjanmaalla Kärsämäellä.Tuotteet Nikkaroidaan ja Nakerrellaan käsityönä kotiverstaalla. Valikoimasta löytyy puusta valmistetut käyttö-ja koriste-esineet, juhlaan sekä arkeen.
Tuotteiden valmistuksessa käytetään aikaa ja ne valmistuvat intohimon äärellä. Jokainen tuote on yksilö sillä se on käsityötä ja puu materiaalina ja kuvioinniltaan on erilaista.
Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin. Messuilla meillä on arvonta sekä kaikki tuotteet -15% tarjouksessa.

www.senjobriitta.fi

T7.4 Johanna Röning

Pellonlaidalla keramiikan takana on keraamikko Johanna Röning Pyhäjoelta. Teen käyttökeramiikkaa täydestä sydämestä käytännöllisyyttä ja estetiikkaa unohtamatta.

Jokainen esine on yksilöllinen käsintehty tuote joka erottuu pienillä kauniilla yksityiskohdilla ❤.

Suurin osa tuotteista on tehty dreijaamalla kivitavarasavesta. Korkeapolttoiset astiat ovat tiiviitä ja niitä voi käyttää uunissa ja pestä astianpesukoneessa.

Koriste keramiikkaa valmistan pienissä erissä käsin rakentaen aina kun pieni taiteellisuus persoona iskee päälle.

T7.5 PAAHKA

Paahka valmistaa Himangalla kuivattuja kotimaisia ateriapusseja ja maa-artisokkasipsiä. Maistuvaan arkeen, retkeilyyn, matkailuun ja mökkeilyyn.

Tutustu tuotteisiimme ja testaa rannikon maut, anna meidän viedä Sinut uudenlaiselle makumatkalle.

Tule maistamaan maa-artisokkasipsiä pisteellemme T7.5.

Tervetuloa!

T7.6 CAARI DESIGN

Caari Design on yhden naisen pienyritys Kokkolasta. Jokainen tuote on uniikki ja käsintehty. Löydät laajan valikoiman korvakoruja, hiusasusteita, sisustussateenkaaria, avaimenperiä.

https://caaridesign.com/

T7.8 Portaanperän Mansikkatila

Kokkolalainen Nina lähti 17 vuotiaana Padasjoelle mansikoita poimimaan, rakastui ja tuo nyt mansikat kuplivassa muodossa takaisin kotiseudulleen.

Portaanperän mansikkatilan pisteellämme pääset kilistelemään Mansikkakuohua, kuulemaan lisää tarinastamme ja maistelemaan muita herkullisia tuotteitamme.

T7.9 Isokummun Kehräämö

Vuonna 2018 perustettu Isokummun Kehräämö Oy on suomalaisen villan jatkokäsittelyyn erikoistunut yritys. Lankamme valmistetaan ekologisesti luomuvalvonnassa olevasta villasta.

https://www.isokummun.com/

T8.1 SISUSTUSARKKITEHTI JOHANNA WENNSTRÖM

Messuilla on tavattavissa sisustusarkkitehti Johanna Wennström. Johanna on Evig Designin perustaja, muotoilija ja sisustusarkkitehti. Hän keskittyy ympäristö- ja sisäilmaystävällisiin ratkaisuihin. Johanna voi auttaa sinua ratkomaan sisustuspulmasi ilmaisessa minikonsultaatiossa. Johanna palvelee suomeksi ja ruotsiksi.

https://www.evigdesign.fi/

T8.2 WOODYMAP

WoodyMap on ensimmäinen ja ainoa puukarttamyymälä Suomessa. Seinäjoella sijaitseva WoodyMap myy uniikkeja, ympäristöystävällisiä ja vastuullisia ukrainalaisia puisia seinäkoristeita. Kaikki tuotteet ovat patentoitu, koska tämä Ukrainalainen perheyritys on ainoa, joka tekee tällaisia puisia karttoja.

Pääasiassa myymme puisia maailmankarttoja, kaupunkikarttoja, Euroopan karttoja monissa eri lajissa, koossa ja värissä. Haluamme esitellä tätä Ukrainalaista yritystä Kotona-messuilla ja toivomme, että kävijät löytävät jotakin uutta ja käytännöllistä heidän koteihinsa ja yritystensä tiloihin.

Meillä on mahtavia tarjouksia osastollamme, jopa -35% tuotteistamme.

Lämpimästi tervetuloa!

T8.3 IHAN ITSE KÄSITYÖ & ASKARTELU

Ihan Itse käsityö & askartelu ilahduttaa laajalla valikoimalla käsityö-, askartelu- ja ompelutarvikkeita inspiroivassa ympäristössä Kokkolan keskustassa sekä verkossa – www.ihanitse.fi. Tahtotilamme on jakaa käsillä tekemisen iloa tarjoten laadukkaat sesonkeja ja trendejä seuraavat materiaalit sekä välineet niin vasta-alkajille kuin jo harjaantuneemmille taitajille.

Isokatu 11, 

67100 Kokkola

p. 06 8223220

www.ihanitse.fi

T8.3 HERHIMA

Herhima on tarinallista käsityötaidetta ja perinteisiä tekniikoita modernilla otteella. Se on luonnon kunnioitusta ja karua kauneutta. 

Herhiman pisteeltä löydät kierrätysnahkaisia asusteita koko perheelle ja käsintehtyä keramiikkaa, sekä uniikkeja seinätekstiilejä!

Mukana yksittäiskappaleita messuhintaan! 

Tervetuloa tekemään löytöjä!

T8.4 JEDU, sTAILAA TILA -KILPAILU

JEDUn ITE – innovatiivisesti työelämään -hanke ja Kalajoen toimipisteen sisustusneuvojaopiskelijat järjestävät Stailaa tila -kilpailun messuvieraille. Tehtävänä on stailata tila Stemman ja Jyskin tuotteilla. Jokaisesta stailauksesta otetaan kuva ja parhaat toteutukset valitaan 21.10.2022 mennessä yhteistyökumppaneiden toimesta. Kilpailuun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmässä. Aikaa sisustamiseen on 15 min./osallistuja.

3 parasta palkitaan: Stemman 100€ lahjakortilla, JYSK 50€ lahjakortilla ja K-Rauta Rautapohjasta Tikkurilan Harmony täyshimmeä sisustusmaali 10L, sis. sävytyksen (arvo n. 170€).

PÄIVÄHOITOPALVELU, LAPSIPARKKI

Tervetuloa lastenalueelle lapsiparkkiin, max. puolituntia/lapsi. Lapsiparkissa pääsee leikkimään, pelailemaan ja piirtelemään kanssamme. KLO 11-15.

Nasun-Talo sekä Tikrun-Tupa tuottavat yksityistä varhaiskasvatusta palveluseteleillä Kokkolassa. suurella sydämellä. Jo vuodesta 2007 lähtien.

ttps://www.paivahoito.fi/

u1.1 iSKU

Isku on Suomalainen juuri 94 vuotta täyttänyt perheyritys, tarjoamme asiakkaillemme laadukaita huonekaluja sekä parasta palvelua. Tervetuloa tutustumaan messutarjouksiimme osastolle U 1.1 !

https://www.isku.com/

u2.1 hUONEISTOKESKUS

Ammattitaitoista kiinteistönvälitystä Kalajokilaakson alueella.

Asuntojen suulliset pika-arviot osastolta. Esittelyssä myös 2023 valmistuva uudiskohde Ylivieskan Kassisenranta.

Tervetuloa osastollemme juttelemaan asuntoasioista.

https://www.huoneistokeskus.fi/kiinteistonvalitys/kalajoki

u2.1 kAARRON RAKENNUS

Kiinteistönvälittäjät Pia Kaivosoja ja Asla Ohtamaa esittelevät uudiskohteitamme Huoneistokeskuksen osastolla.

https://www.kaarto.fi/

u2.2 Asumisterveysliitto

Tunnista kodin oudot hajut. Mistä ne tulee ja mitä niille voi tehdä. Mikä on tetrakloorianisoli, vanhan talon haju. Mistä tunnistan kreosootin hajun.

Mistä ja miten aloitan tutkimisen, jos epäilen sisäilmaongelmia.

https://www.asumisterveysliitto.fi/

u2.3 Härmän Kylpylä

Viihdettä, vapaa-aikaa, työhyvinvointia.
Kotimaan matkailua parhaimmillaan!

https://harmankylpyla.fi/

u2.4 FOOT FIX

Interaktiivinen ortomalli tukipohjallinen.

u3.1 K-RAUTA

K-rauta Rautapohja esittelee mullistavat uutuudet:

Saunum: Kaikkien aikojen edistynein saunaratkaisu
Makita: Kokeile 40Voltin koneiden voima.
Varde valmistakat

https://www.k-rauta.fi/myymalat/rautapohja

u3.2 Nivalan Kaupunki

Oletko haaveillut kodista maalaismaisemassa, lähellä kouluja, palveluita, luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia? Onko turvallinen kasvuympäristö ja edullisempi eläminen perheellesi tärkeää? Siinteleekö mielessä paluu juurille, lähemmäs synnyinseutua ja sukulaisia? Vai olisiko mukavampaa jäädä työpäivän päätteeksi kotikaupunkiin työmatka-autoilun sijaan?

Nivalassa panostetaan siihen, että kaupunkilaisten arki on sujuvaa ja mukavaa. Tarjoamme edullisia ja tilavia tontteja muutenkin kohtuullisten asuinkustannusten lisäksi. Pidämme kylät asukkaineen elinvoimaisina satsaamalla kouluihin, elinkeinoihin ja vapaa-ajanpalveluihin – annamme hyvät elämän eväät vauvasta vaariin.

Tervetuloa Nivalaan!

http://www.nivala.fi

u3.3 Alavieskan kunta

Alavieska on luotettava, ennakkoluulottomasti asumisviihtyvyyteen ja yrittämiseen ratkaisuja löytävä itsenäinen kunta. Alavieskan kunta haluaa edistää alavieskalaisten hyvinvointia ja alueensa elinvoimaa sekä huolehtia alavieskalaisten tarvitsemien palveluiden järjestämisestä ja tuottamisesta kestävällä tavalla.

Tule tutustumaan kuntaan ja tontti- sekä toimitilatarjontaamme!

https://alavieska.fi/

u3.4 Ylivieskan kaupunki

Ylivieskan kaupunki – tapahtuma ja kauppakaupunki!
Tervetuloa tutustumaan kaupungin tonttitarjontaan.

https://www.ylivieska.fi/

u4.2 Oma ykkönen

https://www.optikonoma.fi/

u4.3 FEASIB

https://feasib.com/

u4.5 LUmox

Osastoltamme löydät LumoX – ilmaohjaimet ja pellettipolttimet tulisijoihin.Ylivieskalaisella innovaatiolla säästät jopa 40% puunpolttokuluissasi! Hyödyntämällä LumoX® EkoAiria tulisijassasi teet selvää säästöä.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja palveluihimme:
LumoX®  EkoAir ilmaohjain (takkaan)
LumoX®  EkoAir S ilmaohjain (kiukaaseen)
LumoX®  EkoAir Pellettipoltin
LumoX®  Pönttöuunit
LumoX®  Takkapäivityspalvelu

Tuotteita esittelemässä tuotekehittäjä Pasi Sillanpää

http://www.lumox.com

u4.6 Eijan Kangas ja Leikkuu

Vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla palveleva kangaskauppa Ylivieskassa sekä nettikauppa verkossa. Meiltä kankaat sisustamiseen ja vaatteisiin, runsas valikoima ompelutarvikkeite. Ompelemme verhot ja muut sisustustuotteet sekä korjaamme vaatteet sopiviksi. 
Tule pyöräyttämään yllätys messuostoksista osastollamme.

https://www.eijankangasjaleikkuu.fi/

u4.7 Ilmastointi- ja nuohouspalvelu Miettunen

https://www.miettunen.com/

u4.8 Uunisepät

Uunisepät tarjoaa markkinoiden laajimman malliston varaavia takkoja. Takkojen runko on valettu oliviinikivestä, joka varaa lämpöä tehokkaasti ja luovuttaa sitä tasaisesti ja pitkään. Kaikkien tulisijojemme päästöt jäävät merkittävästi alle Ekodesign-direktiivin vaatimustason. Laadukas ja lämpöarvoltaan ylivoimainen Uuniseppien takka lämmittää vielä seuraaviakin sukupolvia. Meille myönnetty Avainlippu on merkki kotimaisuudesta. Design and made in Finland.

 https://www.uunisepat.fi/

u4.9 SISUSTUS TRENDO

Sisustussuunnittelu, pintamateriaalit, tekstiilit, huonekalut ja piensisustustuotteet kaikki saman katon alta. Laaja valikoima pintamateriaaleja ja tekstiilejä! 

https://www.trendo.fi/fi

AMMATTIJÄRJESTÄJÄ MILJA NIVA, Ohjelmalava

Milja Niva on nuori yrittäjä ja yksi Suomen kysytyimmistä ammattijärjestäjistä. Milja auttaa sinua ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisesti toimiva järjestys vaikuttaa arkeen. Turhasta tavarasta luopumalla ja rutiineja kehittämällä sinäkin voit saavuttaa lähes ikuisesti siistin kodin.

Miljan missiona on, että jokainen saa elää puhtaassa, toimivassa ja kauniissa ympäristössä. Siisti ympäristö tekee ihmeitä myös mielen hyvinvoinnille.

https://www.miljaniva.com/

KAHVIPUU, Ohjelmalava

Café Kahvipuu on tunnelmallinen ja perinteikäs kahvila Kokkolan ja Tampereen keskustassa. Meiltä saat tuoreet, paikanpäällä leivotut leivonnaiset, lounasta, sekä kuumia ja kylmiä juomia moneen makuun. 

Pääset katsomaan kakkujen koristelua Powerin osastolla A-hallissa. Luvassa mm. valuvaa suklaakuorrutetta, kreemipursotuksia ja helppoja suklaakoristeita viimeistelemään kakun.

http://kahvipuu.com/

KUKKAKAUPPA MARI HAVIA

Ohjelmalavan kauniin kukkasomistuksen tarjoaa Kukkakauppa Mari Havia.
Torikatu 27, 67100 Kokkola
p.0207341650

HALPAHALLI KOKKOLA

Lastenalueen somistuksen tarjoaa HalpaHalli.

https://www.halpahalli.fi/

YLIVIESKAN LATU

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.

https://ylivieskanlatu.suomenlatu.org/

PIHA JA PUUTARHA

Sisääntulon istutukset tarjoaa Piha ja Puutarha.
Niemelänkyläntie 110, Ylivieska
p.0400 928584


https://www.pihajapuutarha.fi/