OSASTOHINNAT

Hinnat muuttuvat 1.12.2022 alkaen.

Osasto ilman rakenteita 80,00 € / neliö + alv
Osasto rakenteilla 105,00 € / neliö + alv
Kulmapaikkakorotus + 10 %
Ulkopaikka 35,00€ / neliö +alv

Virtasyöttö 10A/230V 92,00 € + alv
Virtasyöttö 16A/230V 99,00 € + alv

Ilman rakenteita oleva osastopaikka sisältää lattiatilan, rintakortit henkilökunnalle ja yrityksen näkyvyyden messulehden näytteilleasettajaluettelossa printissä sekä digissä.

Rakenteilla oleva osasto sisältää lattiatilan, valkoiset seinärakenteet, tekstittömän otsalaudan, rintakortit henkilökunnalle ja yrityksen näkyvyyden messulehden näytteilleasettajaluettelossa printissä sekä digissä.

Rakenteilla olevat osastomallit

Messuosastojemme rakentamisesta vastaava Maiseri Oy tekee messuosastostasi erottuvamman, toimivamman ja kustannustehokkaamman. Maiserin suunnittelijat ottavat mielellään haasteesi vastaan ja tekevät osaston visuaalisuudesta 3D-esityksen sekä kustannusarvion.

Kaikki mahdolliset kalusteet osastollenne voit katsoa täältä https://maiseri.fi/wp-content/uploads/2021/12/Kuvasto-2022.pdf

Kalustetilaukset:
Jari Isohella
Puh. 0400 680 866
jari@maiseri.fi

Pääyhteistyökumppaniksi messuille?

Meille on luonnollista tehdä yhteistyötä yritysten kanssa ja rakennammekin mielellämme yhteistyöpaketin, jossa yrityksenne näkyvyys ja tavoitettavuus tapahtumassa on mahdollisimman laaja. Jokaisessa tapahtumassamme on pääyhteistyökumppanuuksia eri aloilta.

Olethan yhteydessä myyntiimme, mikäli olet kiinnostunut pääyhteistyökumppanipaketeista!