KOTONA Joensuussa!

22.-23.4.2023

 klo. 10-16


Messuille vapaa sisäänpääsy!

Mehtimäenaukio 2, Joensuu

Uudistuneet Kotona-messut olivat menestys Kokkolassa ja Ylivieskassa syksyllä 2022. Kotona-messut pitävät sisällään kaiken rakentamisesta, remontoinnista, sisustamisesta ja viherrakentamisesta. Uudistuneessa konseptissa messuilla on oma alueensa Design & Lifestyle – yrityksille. Syksyn messuilla tämä oli todella suosittu! Tiedossa on myös monenlaista osallistavaa ohjelmaa ja käsityöpajoja. Messuilla huomioidaan myös lapsiperheet, hyvää ruokaa unohtamatta.

Olemme lisäksi uusineet messujen ilmeen nettisivuja myöten. Haluamme olla rakentamassa teidän kanssanne uutta ja vetovoimaista tapahtumaa hyvällä sykkeellä.

Tänä vuonna Joensuussa teemana Piha & Puutarha.

Huutokauppa

Haluamme tehdä myös hyvää. Messuilla nähdään lauantaina hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan Joensuun pelastakaa lapset Ry:lle. Mukana Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Olethan mukana ?

Osallistua voit lahjoittamalla tavaran/palvelun/lahjakortin huutokauppaan. Yrityksesi saa vastineeksi näkyvyyttä tapahtuman yhteydessä mm. somekanavissa, messulehdessä ja nettisivuilla. Ja mikä parasta saatte mahdollisuuden auttaa ja tehdä hyvää!

Huutokauppaan otetaan max. 30kpl huudettavaa tuotetta.


Yhteistyökumppanit

Niina Palosaari

Myynti- ja tapahtumapäällikkö

puh. 040 718 5350
niina.palosaari@hillagroup.fi

Anna Linnanmaa

Myyntipäällikkö

puh. 050 409 7494
anna.linnanmaa@hillagroup.fi

Tanja Viitala

Myyntineuvottelija

puh. 050 408 1197
tanja.viitala@hillagroup.fi

Riitta Nikkilä

Myyntiassistentti

puh. 
riitta.nikkila@hillagroup.fi

Nea Särkijärvi

Somevastaava

puh. 
nea.sarkijarvi@hillagroup.fi