Uudistuneet KOTONA-messut

Uudistuneet KOTONA-messut tarjoavat nyt enemmän designia ja sisustamista perinteisen rakentamisen lisäksi. Loistavaa sisältöä ja ohjelmaa unohtamatta!

Kohtaamisia messuilla

Keski-Pohjanmaan suurimmat messut kokoavat saman katon alle vuosittain n. 100 merkittävintä toimijaa rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen saralta. Lisäksi tarjolla on laaja kattaus kodin elektroniikkaa, sisustustuotteita ja asiantuntijapalveluita kodin viihtyvyyteen liittyen. Suuri osa näytteilleasettajista varaa vuosittain osastopaikan heti seuraavalle vuodelle. 

Messut ovat tehokas tapa syventää nykyisiä asiakkuuksia, kohdata uusia asiakkaita kasvotusten, käydä kauppaa ja rakentaa yrityksen brändiä. Samalla pääset verkostoitumaan myös toisten toimijoiden kanssa ja vaihtamaan kuulumiset uusien palveluiden ja tuotteiden osalta

Kohtaa messuilla yhtä monta asiakasta tunnissa kuin kohtaisit normaalisti koko päivän aikana!

Näkyvyys on taattu!

KPK Events on nyt Rohki Events ja kuuluu alueen johtavaan mediakonserniin Hilla Groupiin. Käytössämme on 26 printtilehteä ja digitaalisia tienvarsitauluja alueella omistamme 8kpl, jotka tavoittavat päivittäin yli 64 000 ihmistä. Panostamme isosti myös sosiaaliseen mediaan.  Voimme luvata, että nämä messut näkyvät!

Tervetuloa edistämään myyntiä, syventämään asiakassuhteita ja hankkimaan liidejä!

Niina Palosaari

Myynti- ja tapahtumapäällikkö

puh. 040 718 5350
niina.palosaari@hillagroup.fi

Anna Linnanmaa

Myyntipäällikkö

puh. 0504097494 
anna.linnanmaa@hillagroup.fi

Tanja Viitala

Myyntineuvottelija

puh. 050 408 1197
tanja.viitala@hillagroup.fi

Miia Uusitalo

Myyntineuvottelija

puh. 0503020177
miia.uusitalo@hillagroup.fi