Näytteilleasettajat ja messukartta

FINNLAMELLI B6.2

Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot. Tutustu mallistoomme!

KANNUSTALO B3.4

Rakennamme omakotitaloja muuttovalmiina sekä talopakettina yli 40 vuoden kokemuksella.

https://www.kannustalo.fi/

KASTELLI TALOT B2.2

Muuttovalmiit Kastellitalot ja -huvilat.

https://www.kastelli.fi

KREIVITALO B3.1

Laadukkaat Muuttovalmiskodit sekä talopakettitoimitukset. Uusi koti toteutettuna myös omien suunnitelmien mukaan.

www.kreivitalo.fi

POWER A4.1

POWER on yksi Suomen johtavista kodinelektroniikan vähittäiskaupoista. Ammattitaitoiset myyjämme ja valmistajien edustajat auttavat sinua löytämään kotiisi sopivat laitteet. Powerin osastolta löydät parhaat kodinkonetarjoukset rahtivapaalla toimituksella – tervetuloa tutustumaan!

https://www.power.fi/

OMEGA-KEITTIÖT B4.2

Valmistamme kaikki kodin kiintokalusteet mittatilauksena. Kalustetehtaamme sijaitsee Haapavedelle jonka lisäksi meillä on myymälöitä ympäri Suomea.

https://www.omegakeittiot.fi/

TOPI-KEITTIÖT B1.1

Tutustu Topi-Keittiöiden Eloa 2022 -mallistoon ja palveluihin. Toteutamme keittiöt, kodinhoitohuoneet, kylpyhuoneet ja säilytysratkaisut ammattitaidolla. Kysy myös Topi-rahoitusta.

https://www.topi-keittiot.fi/

PIHLA GROUP A2.4

Pihla ikkunat ja ovet.
Pihla on kotimainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruovedellä, vuosikymmenten kokemuksella.

www.pihla.fi

Pihla fönster och dörrar.
Pihla är en inhemsk trä/aluminiumfönster, balkong- och terrassdörrs samt ytterdörrstillverkare. Pihla fönster och dörrar tillverkas mitt i Finland i Ruovesi med årtiondens erfarenhet.

TIIVI B2.4

Tiivi ikkunat, ovet ja asennuspalvelu. Tiivi – enemmän kuin ikkuna.

https://www.tiivi.fi/

TURNER DOOR B6.1

Turner nosto-ovet autotalliin, teolisuuteen, ovenvaihtopalvelu ”avaimet käteen” periaatteella.

www.turner.fi

NORDIC FLOORS A5.3

Nordic Floors Oy on Lapualainen lattioihin erikoistunut yritys, jonka valikoimaan kuuluvat Vinyylilattiakaupan vinyylilattiat, Lapua Floors- tammiparketit sekä Nordic Bamboo- bambulattiat. Yrityksen toimintafilosofiaan kuuluu tarjota laadukkaat lattiat ilman kompromisseja.

https://nordicfloors.fi/

HARTMAN KOKKOLA B4.1

Pääyhteistyökumppanimme Hartmanin kanssa ennakkoon toteutettu Kaunein Kylpyhuone -kilpailu sekä linnunpönttö -projekti. Kaunein Kylpyhuone-kilpailun voittaja julistetaan messuilla sunnuntaina.

https://www.hartman.fi/kokkola

UUNISEPÄT B1.2

Uunisepät tarjoaa markkinoiden laajimman malliston varaavia takkoja. Takkojen runko on valettu oliviinikivestä, joka varaa lämpöä tehokkaasti ja luovuttaa sitä tasaisesti ja pitkään. Kaikkien tulisijojemme päästöt jäävät merkittävästi alle Ekodesign-direktiivin vaatimustason. Laadukas ja lämpöarvoltaan ylivoimainen Uuniseppien takka lämmittää vielä seuraaviakin sukupolvia. Meille myönnetty Avainlippu on merkki kotimaisuudesta. Design and made in Finland.   

https://www.uunisepat.fi/

PKK SÄHKÖ D1.1

Olemme pääosin Keski-Pohjanmaan alueella toimiva sähköalan urakointiliike. Palveluihimme kuuluvat mm. Aurinkopaneeliasennukset, Ilmalämpöpumput, sekä valaistussaneeraukset -huollot ja -asennukset, Teollisuuden sähköasennukset.

https://pkksahko.fi/

THERMOPOLIS A2.1

Thermopolis Oy kestävän kehityksen yritys, joka tarjoaa kehittämis- ja konsultointipalveluja. Thermopolis Oy toteuttaa Energiaviraston rahoittamaa maksutonta energianeuvontaa Keski-Pohjanmaalla,  Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Meidän osastolla tapaat asiantuntijamme ja pääset keskustelemaan ajankohtaisista energia-asioista asiantuntijamme kanssa.

Tervetuloa osastollemme keskustelemaan ajankohtaisista energia-asioista.

www.thermopolis.fi

FINCAP RAKENNUS B1.3

Olemme 100% Kotimainen yritys, jolla on paikallinen henkilökunta. Toiminta-aluettamme on Kokkolan, Vaasan ja Seinäjoen talousalueet. Käytämme asuntokohteissamme pääosin paikallisia, suomalaisia alihankkijoita sekä tavarantoimittajia.
Kokkolan asuntohankkeemme Asunto Oy Atomonsilta valmistuu joulukuussa 2022 osoitteeseen Pitkänsillankatu 4. Tervetuloa osastollemme tutustumaan laadukkaaseen asuntotuotantoon sekä osallistumaan mukavaan arvontaan, jossa todella maukkaita palkintoja!

www.fincaprakennus.fi

VASKISEPÄT A2.10

Vaskisepät tekevät kattoremontteja ympäri Suomen.

Kokkolan paikalliset peltisepät takovat konesaumakatot 20v vesitiiveystakuulla.

Pyydä maksuton vesikaton kuntokartoitus omakotitalosi katosta ennen talven tuloa!

https://www.vaskisepat.fi/palvelut/katon-kuntokartoitus/

LVI MORE B4.4

Aurinkosähkö ja lämpöpumput.

https://www.lvimore.fi/

LÄMPÖPARTIO B5.2

Olemme Kokkolasta lähtöisin oleva yritys Lämpöpartio Oy.
Toimimme valtakunnallisesti lähes koko Suomessa.
Tule rohkeasti juttelemaan energiaratkaisuista osastolla.

https://lampopartio.fi/

PIPELIFE, ULKO

Pipelife tarjoaa jätevesiratkaisut haja-asutusalueen harmaille sekä jätevesille. Tervetuloa vierailemaan osastollamme Kokkolan Kotona-messuille, paikalla Pipelifen jätevesiasiantuntija sekä paikallinen jätevesikumppanimme. Pyydä samalla maksuton jätevesikartoitus kiinteistöllesi!
Lisätietoja järjestelmistä sekä jäteveden puhdistuksesta löydät puhdastulevaisuus.fi.

SUOMEN ILMANVAIHTOSANEERAUS A5.1

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus on ilmanvaihtoalan yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Teemme töitä puhtaamman sisäilman puolesta – Suomessa on yli 600 000 kotitaloutta, joissa kärsitään huonolaatuisesta sisäilmasta ja me haluamme ratkaista nämä ongelmat. Jokaisella meistä on oikeus puhtaaseen sisäilmaan!

Messuosastollamme pääset osallistumaan huikeaan arvontaan, jossa voit voittaa kotiisi ilmanvaihtoremontin (arvo 5 000 €). Tule siis käymään, varaamaan maksuton sisäilmakartoitus ja juttelemaan sisäilma-asioista.

RAINBOW SYSTEMS A2.3

rainbowsystems.fi

ISKU A1.1

ISKU on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa huonekaluja Lahdessa, Mukkulan tehtaallaan. Yritys myy huonekaluja koteihin 23 myymälässään ympäri Suomen. Omien ISKU-kalusteiden lisäksi myydään myös muita tunnettuja huonekalubrändejä. Messuilta ISKUn osastolta löytyy esim. laadukkaat Jensenin sekä Tempurin sängyt messuhinnoin. Lämpimästi tervetuloa!

https://www.isku.com/

HP ANTIIKKI JA ENTISÖINTI B5.3

HP antiikki ja Entisöinti on tuore yhden hengen yritys Kokkolasta, joka erikoistuu antiikki ja keräilyesineiden osto- ja myyntiliiketoimintaan sekä antiikkiesineiden entisöintiin. Yrityksen taustalta löytyy kolmannen sukupolven antiikkikauppias sekä restaurointialan artesaani Harald Pohjonen. Osastollamme on myynnissä antiikkia ja valmistuneita töitä, sekä työn alla oleva asiakastyö! Osastollamme pääsette myös näkemään koriste- ja ootrausmaalauksen työnäytöksiä.

HP Antik och Restaurering är ett företag grundat år 2022 av antikhandlaren och restaureringsartesanen Harald Pohjonen.

På vår monter hittar ni olika antika möbler samt arbetsuppvisning om dekorations- och ådringsmåleri.

AVAIN SÄÄSTÖPANKKI B2.1

Avain Säästöpankista saat henkilökohtaista talouden valmennusta, missä ikinä liikutkin. Sp-Koti -kiinteistövälityksen kanssa tarjoamme kattavat ratkaisut niin asuntokaupoissa kuin muissakin taloutesi tarpeissa. Asiakkaamme suosittelevat meitä – anna meidän vakuuttaa myös sinut. Tule käymään pisteellämme ja osallistu samalla arvontaan!

https://www.saastopankki.fi/

SP-KOTI B2.1

Sp-Koti -kiinteistövälitys tarjoaa kattavat ratkaisut niin asuntokaupoissa kuin muissakin taloutesi tarpeissa. Asiakkaamme suosittelevat meitä – anna meidän vakuuttaa myös sinut. Tule käymään pisteellämme ja osallistu samalla arvontaan!

https://www.saastopankki.fi/

ASUNTO BJÖRNDAHL B1.4

Tervetuloa pisteellemme 1.4 osallistumaan arvontaamme, tarjolla huikea palkinto!

www.asuntobjorndahl.fi

LÄHITAPIOLA A3.3

Olemme LähiTapiola Pohjanmaa ja tarjoamme asiakkaillemme sekä vahinko- ja henkivakuuttamisen että sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Osastollamme pääset mm. juttelemaan vakuutusratkaisuistasi asiantuntijoidemme kanssa ja samalla osallistumaan messuarvontaan. Mikäli olet kotivakuutusta vailla kannattaa ehdottomasti piipahtaa, sillä tarjoamme nyt irtaimistovakuutuksesta 30% alennuksen vuoden ajaksi! Tervetuloa!

Vi är LokalTapiola Österbotten och vi erbjuder våra kunder såväl skade- och livförsäkringar som placeringstjänster. I vår monter kan du b.la. diskutera ditt försäkringsskydd med våra experter och delta i vårt mässlotteri! Är du i behov av en hemförsäkring löns det absolut att komma förbi, just nu ger vi under det första året 30 % rabatt på nya hemförsäkringar! Välkommen!

https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/yhtiot/pohjanmaa

SECTOR ALARM A3.5

Sector Alarm on tarjonnut yli 25 vuotta laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Palvelumme sydän on hälytyskeskus, joka päivystää 24/7 ja reagoi hälytyksiin välittömästi. Meillä on jo yli 600 000 tyytyväistä asiakasta Euroopassa ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

http://www.sectoralarm.fi

ELISA B4.3

https://elisa.fi/

TELIA B5.1

Olemme mukana arjessasi tarjoamalla maailmanluokan palveluita ja tuotteita sekä tukemalla sinua esimerkiksi digitalisaatiossa. Toimintaamme ohjaavat vahva arvopohja ja vastuullisuus ympäröivästä maailmasta.
Olemme uuden sukupolven teleoperaattori. Muutamassa vuodessa olemme kasvaneet perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Tänään olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista yrityksille ICT-palveluja tarjoavista yrityksistä.

http://ww.telia.fi

HILLA GROUP/KESKIPOHJANMAA A5.2

Keskipohjanmaa

Kun haluat tietää. Maakuntamedia julkaisee uutisia jokaisena vuoden päivänä.

www.keskipohjanmaa.fi

Hilla Group

Hilla Group on mediakonserni, joka laajalla toimialallaan ja suurella pinta-alallaan tavoittaa päivittäin lähes miljoona ihmistä. Luomme sisältöjä, julkaisemme, painamme ja jakelemme maakunta-, kaupunki-ja paikallismedioita. Järjestämme tapahtumia ja tarjoamme kanaviemme kautta monipuolista näkyvyyttä mainostajille.

https://hillagroup.fi/

KALAJOEN KAUPUNKI A3.4

Tervetuloa tutustumaan Kalajoen kaupunkiin asuin- ja lomapaikkakuntana!

www.kodiksikalajoki.fi

KOKKOLAN KAUPUNKI B3.2

https://www.kokkola.fi/

HÄRMÄN KYLPYLÄ A3.1

Viihdettä, vapaa-aikaa, työhyvinvointia.
Kotimaan matkailua parhaimmillaan!

https://harmankylpyla.fi/

POHJOLAN MATKA A3.2

Pohjolan Matka on kotimainen matkailun moniosaaja, joka ajaa aikataulun mukaista reittiliikennettä, tarjoaa tilausajopalveluita sekä rakentaa asiakkaille unohtumattomia matkaelämyksiä. Toimimme laajasti koko Suomessa 200 bussin ja matkailualan ammattilaisemme voimin. Meillä on Kokkolassa toimipiste, josta käsin hoidamme myös kaupunkiliikenne Bysseä.

Käy osastollamme, saat matkavinkkejä sekä tietoa tilausajoista sekä Byssen liikennöimisestä. Uutiskirjeen tilaamalla pääset myös osallistumaan arvontaan. Tervetuloa!

https://pohjolanmatka.fi/

PÖRHÖN AUTOLIIKE, Ulkopaikka

Pörhöltä suomen suosituimmat sähköautot

Koeajettavissa täyssähköautot, Cupra Born, Vw id.4 gtx sekä Audi Q4 e-tron. Pörhön edustus paikalla messujen ajan. Voita sähköauto viikonlopuksi käyttöösi. Tervetuloa tutustumaan!

https://www.porho.fi/

KS GEOKONSULT, Ulkopaikka

Pohjatutkimukset omakotitaloihin sekä muihin isompiin kiinteistöihin
Grundundersökningar för egnahemshus och för större fastigheter.

https://www.ks-geokonsult.fi/

RAMIRENT, Ulkopaikka

https://www.ramirent.fi/

ORIFLAME EDUSTAJA A2.7

Oriflame kosmetiikka tuotteet.

FITLINE -Edustajat A2.6

FitLine hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteet sekä liiketoimintamahdollisuus. Maistuvat ja vaikuttavat tuotteet. Riitta Viljamaa (p. 050 325 3263, riitta.viljamaa@kotinet.com) ja Saija Koskela (p. 040 055 6876, saicculainen@gmail.com)

OMA YKKÖNEN B2.3

https://www.optikonoma.fi/

FOOT FIX B5.5

Ortomalli interaktiiviset tukipohjalliset. Taidemyynti.

JALKIS A2.5

Tehokkaat ja kotimaiset hoitotuotteet. Hyvää oloa luonnosta.

Jalkis Oy on suomalainen perheyritys, joka jatkaa toimintaansa jo toisessa sukupolvessa. Luonnosta saatavat raaka-aineet ja niissä piilevät terveysvaikutteet ovat inspiroineet yritystä kehittämään luotettavan ja ainutlaatuisen tuoteperheen. Jalkis-hoitotuotteet ovat kasvaneet vuosien saatossa suomalaisten rakastamaksi tuoteperheeksi. Saamiemme lukuisten asiakaspalautteiden perusteella voimme suositella tuotteitamme ilolla ja ylpeydellä! Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme.

http://jalkistuotteet.com/index.htm

HOMCARE A2.2

HomCaren osastolla saat vinkit ja neuvot siihen, miten kodinhoidosta saa helppoa ja yksinkertaista. Pääset myös tutustumaan uuteen tuotesarjaan T Lite -kynttilöihin. Nämä uudet hiilineutraalit kynttilät ja niiden tuoksut tuoksuteltavissa osastollamme.

www.homcare.fi/minnakontro

ILOINEN KEITTIÖ A2.9

https://www.iloinenkeittio.fi/

TAIMITAIKURIT B5.4

Messujen viherkeidas by Taimitaikurit. Voit viettää hetken luonnon helmassa.

https://www.taimitaikurit.fi/

DESIGN & LIFESTYLE

ANNULI VIHERJUURI C1.5

Kuvataiteilija Annuli Viherjuuri.
Uniikkia maalaustaidetta ammattitaiteilijalta Kokkolasta. Myös tilaustöitä, taidevuokrausta ja virkistystoimintaa.

https://www.annuliviherjuuri.com/

CAARI DESIGN C3.6

Caari Design on yhden naisen pienyritys Kokkolasta. Jokainen tuote on uniikki ja käsintehty. Löydät laajan valikoiman korvakoruja, hiusasusteita, sisustussateenkaaria, avaimenperiä.

https://caaridesign.com/

KAVERINI SELLA C2.5

Kaverini Sella on kannuslainen designtalo. Valikoimasta löydät ihanat lastenvaatekankaat ja sisustusjulisteet, jotka kaikki ovat yrittäjien omaa käsialaa ja taidetta. Luvassa syksyisiä uutuuksia ja tarjouksia kaikissa tuotevalikoimissa!

www.kaverini.fi

KOTIKANKAAN LAMMASTILA C2.6

Kotikankaan lammastila on maatilayritys Kaustiselta. Tuotteitamme ovat suomenlampaan taljat ja niistä jatkojalostetut taljatuotteet kuten torkkupeitot, vällyt, istuinaluset, lämpöiset lammastossut, koristekranssit ja koristeet.

KUVANAISET C2.2

Paikallisella osaamisella syntyy uutta perinnettä.

Kuvanaiset ay syntyi mielenkiinnosta kotiseutuun ja mennyttä maailmaa henkiviin tarinoihin. Ainutlaatuiset tuotteemme tulevat Pyhäjoelta, Perämeren rantamaisemista.
Kauniit, sisustukselliset karttajulisteet eri vuosikymmeniltä sekä muut yksilölliset paikkakunta- ja kuvatuotteet. Messutarjouksia!

www.kuvanaiset.fi

MIOSA. DESIGN C3.5

MioSa. design on vuonna 2016 perustettu kokkolalaisyritys, joka valmistaa erilaisia koruja, asusteita sekä piensisustustuotteita puuhelmistä.

Nyt olemme ensimmäistä kertaa mukana Kotona-messuilla! Pisteeltämme löydät mm. paljon erilaisia avaimenperiä, avainnauhoja sekä aikuisille että lapsille, korviksia ja muita koruja, hiusdonitseja, puumagneetteja ja postikortteja. Lämpimästi tervetuloa!

https://www.miosadesign.fi/

MIRABELL C1.2

Mirabell Second hand & New on merkkivaate second hand liike Kokkolan keskustassa. Uutuutena meillä myynnissä ylijäämätuotantoa, joka tukee kestävää kehitystä.

http://mirabellklader.com/

NOSH EDUSTAJA TIIA HORILA C2.4

Suomalaisia, laadukkaita ja ekologisesti valmistettuja NOSH naistenvaatteita edustaa Tiia Horila.

OMMAN DESIGN C2.1

Valmistan korvakoruja leipätyöni ohessa harrastelijana. Koruharrastukseni avulla pakenen työarkea ja pääsen haaveilemaan lomasta. Koruissani on auringon lämpöä. Elämän kallistumisen myötä kaikki koruni vähintään 20% alennuksessa messuilla!

http://ommandesign.fi/

KURIKKALAN KAIVERRUS C2.1

Kurikkalan kaiverrus on Kokkolassa toimiva kaiverrusalan yritys. Valmistamme muovi-, teräs- ja alumiinikilpiä teollisuuden tarpeisiin. Leikkaamme useimpia pehmeitä materiaaleja laserilla. Merkkaukset hoidetaan joko laserilla tai kaiverruskoneella. Messuille olemme varustautuneet mallikilpiarsenaalilla. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

http://www.kurikkalankaiverrus.fi/

PACCAS C1.3

Paccas tekee ammattitaidolla superlämpimiä nahkaisia käsineitä Kokkolassa. 

Suomalainen vettä ja likaa hylkivä nahka sekä lämmin merinovillavuori on mainio yhdistelmä, josta syntyy pehmeä, lämmin ja kestävä käsine ulkoiluun.

https://paccas.fi/

PEURA PUUKKO C3.8

Käsityönä valmistetut
Lahja- ja Käyttöpuukot, Lasten ensipuukot, Partiopuukot nimikaiverrus terään veloituksetta. Puiset keittiö välineet lastat, kauhat ym. puutuotteet.

www.peurapuukko.fi

PORTAANPERÄN MANSIKKATILA C1.1

Kokkolalainen Nina lähti 17 vuotiaana Padasjoelle mansikoita poimimaan, rakastui ja tuo nyt mansikat kuplivassa muodossa takaisin kotiseudulleen.

Portaanperän mansikkatilan pisteellämme pääset kilistelemään Mansikkakuohua, kuulemaan lisää tarinastamme ja maistelemaan muita herkullisia tuotteitamme.

PUHTAASTI KOTONA C3.1

Adeliina, Ekologinen kodin puhdistusaine sarja. Avainlippu tuotteita.
Uniikit, käsintehdyt korut.
Valikoidut sisustustuotteet.

https://www.aavacosmetics.fi/

ROOSAN C3.4

ROOSAN on kokkolalainen yhden naisen yritys, joka valmistaa käsityönä hiusasusteita sekä koruja. Pisteeltäni löydät värikkään kattauksen hiuspantoja ja helmikorvakoruja, unohtamatta syksyn uutuuksia.

https://roosan.fi/

RIMITA GREEN C3.7

Rimita Green – vastuullista ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa luonnon puhtaista raaka-aineista.

www.rimitagreen.com

SALLAMI C3.3

Rauhaisaa ja kaunista taidetta. Maalauksia, kortteja, julisteita ja tarjottimia. Myös jälleenmyyntiin!

STUDIO MARIANNE UUSITALO C3.2

Poron/peurannahkaa työstävä yritys. Tuotteet koostuvat koruista eräreppuihin.

Iloisia yllätyksiä tarjolla. Tervetuloa!

www.studiomarianneuusitalo.fi 

VOHVELIKIERRE

Vohvelikierre valmistaa Helsingissä käsityönä herkullisen värisiä Vohvelikierre -hiuspyyhkeitä, sekä ihanan pehmeitä Vohvelitakkeja.

www.vohvelikierre.fi

WOODYMAP C1.4

WoodyMap on ensimmäinen ja ainoa puukarttamyymälä Suomessa. Seinäjoella sijaitseva WoodyMap myy uniikkeja, ympäristöystävällisiä ja vastuullisia ukrainalaisia puisia seinäkoristeita. Kaikki tuotteet ovat patentoitu, koska tämä Ukrainalainen perheyritys on ainoa, joka tekee tällaisia puisia karttoja.

Pääasiassa myymme puisia maailmankarttoja, kaupunkikarttoja, Euroopan karttoja monissa eri lajissa, koossa ja värissä. Haluamme esitellä tätä Ukrainalaista yritystä Kotona-messuilla ja toivomme, että kävijät löytävät jotakin uutta ja käytännöllistä heidän koteihinsa ja yritystensä tiloihin.

Meillä on mahtavia tarjouksia osastollamme, jopa -35% tuotteistamme.

Lämpimästi tervetuloa!

IHAN ITSE KÄSITYÖ & ASKARTELU, PAJA 1

Ihan Itse käsityö & askartelu ilahduttaa laajalla valikoimalla käsityö-, askartelu- ja ompelutarvikkeita inspiroivassa ympäristössä Kokkolan keskustassa sekä verkossa – www.ihanitse.fi. Tahtotilamme on jakaa käsillä tekemisen iloa tarjoten laadukkaat sesonkeja ja trendejä seuraavat materiaalit sekä välineet niin vasta-alkajille kuin jo harjaantuneemmille taitajille.

Isokatu 11, 

67100 Kokkola

p. 06 8223220

www.ihanitse.fi

HERHIMA, PAJA 1

Herhima on tarinallista käsityötaidetta ja perinteisiä tekniikoita modernilla otteella. Se on luonnon kunnioitusta ja karua kauneutta. 

Herhiman pisteeltä löydät kierrätysnahkaisia asusteita koko perheelle ja käsintehtyä keramiikkaa, sekä uniikkeja seinätekstiilejä!

Mukana yksittäiskappaleita messuhintaan! 

Tervetuloa tekemään löytöjä!

KUKKATALO RUUSUNEN, PAJA 2

Kannuksessa sijaitseva lifestyle myymälä, Kukkatalo Ruusunen, yllättää asiakkaansa monipuolisella valikoimallaan. Ruususesta löytyy laadukkaita kukkia, sisustustuotteita, hurmaavia neulelankoja, sekä persoonallisia naistenvaatteita. Ammattitaitoiset kukkasitojat loihtivat kukista kaunista arkeen ja juhlaan. Ruususessa kaikki toiminta tehdään suurella sydämellä, asiakasta kuunnellen ja arvostaen, ilossa ja surussa.

Iloa päivääsi, lämpimästi tervetuloa!

http://www.kukkataloruusunen.com/

KAHVIPUU A4.1 (Powerin osastolla näytökset)

Café Kahvipuu on tunnelmallinen ja perinteikäs kahvila Kokkolan ja Tampereen keskustassa. Meiltä saat tuoreet, paikanpäällä leivotut leivonnaiset, lounasta, sekä kuumia ja kylmiä juomia moneen makuun. 

Pääset katsomaan kakkujen koristelua Powerin osastolla A-hallissa. Luvassa mm. valuvaa suklaakuorrutetta, kreemipursotuksia ja helppoja suklaakoristeita viimeistelemään kakun.

http://kahvipuu.com/

PÄIVÄHOITOPALVELU, LAPSIPARKKI, PAJA 3

Tervetuloa lastenalueelle lapsiparkkiin, max. puolituntia/lapsi. Lapsiparkissa pääsee leikkimään, pelailemaan ja piirtelemään kanssamme. KLO 11-15.

Nasun-Talo sekä Tikrun-Tupa tuottavat yksityistä varhaiskasvatusta palveluseteleillä Kokkolassa. suurella sydämellä. Jo vuodesta 2007 lähtien.

ttps://www.paivahoito.fi/

VILLA ELBA, PAJA 3

Nuorisokeskus Villa Elba on kaikkien paikka.

Tarjoamme kansainvälisten nuorisokeskuspalveluiden lisäksi kokous- ja juhlapalveluita, TYHY-ohjelmia, hyvää ruokaa ja majoitusta.

Meri sekä ympäröivä luonto rentouttavat mielen.

Sijaintimme merenrannalla, noin neljän kilometrin päässä Kokkolan keskustasta sekä rautatieasemalta, mahdollistaa helpon saapumisen.

Tervetuloa Villa Elbaan!

https://www.villaelba.fi/

TOWER BISTRO, MESSURAVINTOLA

Suositun Tower Bistron herkulliset purtavat tarjolla messuilla. Cafe-osastolla pääset ruokailemaan sekä nauttimaan kahvilan herkuista.

https://towerbistro.fi/

SISUSTUSARKKITEHTI JOHANNA WENNSTRÖM C2.3

Messuilla on tavattavissa sisustusarkkitehti Johanna Wennström. Johanna on Evig Designin perustaja, muotoilija ja sisustusarkkitehti. Hän keskittyy ympäristö- ja sisäilmaystävällisiin ratkaisuihin. Johanna voi auttaa sinua ratkomaan sisustuspulmasi ilmaisessa minikonsultaatiossa. Johanna palvelee suomeksi ja ruotsiksi.

https://www.evigdesign.fi/

AMMATTIJÄRJESTÄJÄ MILJA NIVA, Ohjelmalava

Milja Niva on nuori yrittäjä ja yksi Suomen kysytyimmistä ammattijärjestäjistä. Milja auttaa sinua ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisesti toimiva järjestys vaikuttaa arkeen. Turhasta tavarasta luopumalla ja rutiineja kehittämällä sinäkin voit saavuttaa lähes ikuisesti siistin kodin.

Miljan missiona on, että jokainen saa elää puhtaassa, toimivassa ja kauniissa ympäristössä. Siisti ympäristö tekee ihmeitä myös mielen hyvinvoinnille.

https://www.miljaniva.com/

HALPAHALLI KOKKOLA

Lastenalueen somistuksen tarjoaa HalpaHalli.

https://www.halpahalli.fi/

KUKKAKAUPPA MARI HAVIA

Ohjelmalavan kauniin kukkasomistuksen tarjoaa Kukkakauppa Mari Havia.
Torikatu 27, 67100 Kokkola
p.0207341650