Näytteilleasettajat

SULOKIVI

Sulokivi Oy on joensuulainen pihakivi, hautakivi- ja piharakennusalan erikoisliike. Suunnittelemme ja rakennamme pihakokonaisuuksia, sekä yksittäisiä kohteita. Louhimme Viinijärven liuskekiveä ja valmistamme kiviveistämössämme sekä hautakiviä, että rakennuskiviä.

www.sulokivi.fi

PKS SÄHKÖKAUPPA

PKS Sähkökauppa myy sähköenergiaa ympäri Suomen keihään kärkenään pörssihintoihin perustuvat sähkötuotteet. Sähkökaupan intohimona on onnistua asiakassuhteissa, niin henkilö- kuin myös suurten salkunhoitoasiakkaiden kanssa, sekä kehittää asiakkaalle merkityksellisiä palveluja.

www.pks.fi

PKS SÄHKÖNSIIRTO

PKS Sähkönsiirto Oy on maaseutumaisen sähkönjakelun erikoisosaaja, joka vastaa 22 000 kilometrin pituisesta sähköverkosta Pohjois-Karjalassa ja Koillis-Savossa. Yhtiö varmistaa elämisen ja yrittämisen edellytykset lähes 90 000 asiakkaalleen rakentamalla ja uusimalla sähköverkkoa vuosittain 30 miljoonalla eurolla. PKS Sähkönsiirto Oy on kuntaomisteisen Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n tytäryhtiö.

www.pkssahkonsiirto.fi

RAVINTOLA SULO

www.ravintolasulo.fi

JUKKATALO

Jukkatalo on raikasta designia ja arjen asiantuntemusta, yksilöllisiin tarpeisiin sovitettuna. Olemme rakentaneet suomalaisia koteja yli puoli vuosisataa, ohjenuorinamme asiakkaan toiveiden huomiointi, raaka-aineiden korkea taso ja aina ajantasainen ammattitaito.

Kaikki talomallimme ovat muunneltavissa toiveiden mukaan, ja rakennamme taloja myös asiakkaiden omien suunnitelmien pohjalta. Rakennetaan yhdessä, pohjoisen puusta, unelmien koti.

www.jukkatalo.fi

KANNUSTALO

Rakennamme omakotitaloja muuttovalmiina sekä talopakettina. Kauniit talomallimme ovat olleet jo vuosikymmeniä suunnannäyttäjänä Suomen talomarkkinoilla. Kannustalo-rakentajat ovat alan tyytyväisimpiä.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Kannustaloon.

www.kannustalo.fi

KASTELLI-TALOT

HONKARAKENNE

SOTKAMON PORAKAIVO

www.sotkamonporakaivo.fi

KESTOPELTI

Kaikki kattotuotteet suoraan kattopeltitehtaalta asennettuna tai tarvikkeena pihaan toimitettuna! Valmistamme laadukkaat ja kestävät lukkosauma-, tiilikuvio- ja suoraprofiilipeltikatot kotimaisesta teräksestä. Sadevesikourut, tikkaat ja kattoturvatuotteet – kaikki saman katon alta.

Meiltä myös julkisivuprofiilit ja peltikasetit. Tule tutustumaan tuotteisiin osastollemme ja kysy messutarjous!

www.kestopelti.fi

JOENSUUN PELASTAKAA LAPSET RY

SELKIE GREEN CARE

Selkie Green Care tila vaaran laella 20 km Joensuusta on idyllinen hyvän mielen retkikohde vanhojen talojen ja eläinten ystäville. Talonväkeen kuuluvat vuohet, kanit, marsulauma, aasi, muuli, poni, kissat ja koira joiden kanssa puuhailu on aina unohtumaton seikkailu.

www.selkiegc.fi

MARJAANA NISKANEN

marjaana niskanen on jyväskyläläinen elämänveikeyttä sekä arjen kauneutta rakastava yritys. Tuotevalikoima koostuu muun muassa tarjottimista, leikkuulaudoista ja kodin tekstiileistä. Kuosit, tarinat ja tuotteet ovat syntyneet luonnosta, ympäröivän maailman tapahtumista sekä kohtaamisista inspiroituen.

Kaikki tuotteet valmistuvat Suomessa ja merkiksi tästä niille on myönnetty Avainlippu sekä Design From Finland merkit. Käytännölliset ja tyylikkäät tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös lahjoiksi kevään ja kesän juhlijoille, tervetuloa tutustumaan!

www.marjaananiskanen.fi

SYNNOVE

Kotimaista designia koivuvanerista. Värikkäät korvakorut ja tyylikkäät piensisustustuotteet Synnovelta Joensuusta!

www.synnove.fi

SOINILAN

Soinilan Oy sijaitsee Hammaslahdessa Joensuun kupeessa. Soinilan Oy valmistaa maukkaita alkoholittomia kupla- ja kuohujuomia. Soinilassa tehdään myös Tuliniekan kynttilöitä. Tule hankkimaan Soinilan myyntipaikasta kevään ja kesän juhliin maukkaat juomat ja kattaukseen sopivat kynttilät.

Nähdään messuilla!

www.soinilan.fi

SILVANN

Kahden Kajaanilaisen ystävyksen perustama lifestyle- ja sisustustuotemyymälä. Valikoimassamme on  itse suunnittelemat pellava kodin sisustustekstiilit, sekä hamam- ja vohveli tuotteet. Valmistamme myös soija- ja mehiläisvahakynttilöitä. Lisäksi meillä on muita pohjoismaalaisia sisustus brändejä kuten Ib Laursen, Nicolas Vahe, Erns.

Meille on tärkeää, että tuotteemme on valmistettu ekologisesti ja ne ovat kauniita, ajattomia ja kulutusta kestäviä.  Meillä on myymälä Kajaanin keskustassa Kauppapihan Puoti sekä verkkokauppa.

www.silvann.fi

VILLIYRITYS

Villiyritys tuo lähiluonnon villeimmät yrtit ja vihannekset lautasellesi. Kerää koriisi osastoltani hurjan herkulliset makusuolat, kuivatut yrtit ja sienet.

www.villiyritys.fi

RR SISUSTUS JA PIHA

RR Sisustus ja piha Oy tarjoaa sisustus- ja pihasuunnittelua sekä rakentaa pihoja aina valmiiksi saakka. Käytössä on 3D mallintamisohjelma mikä havainnollistaa loistavasti lopputulosta. Piharakentamiseen löytyy maanrakennuskalustoa sekä ammattitaitoinset laatoitus- ja kivityöntekijät.

RR Sisustus ja piha Oy:n kausimyymälänä kesäaikaan toimii Kukkarekka. Se tarjoaa maakunnan omien tuottajien kesäkukat ja yritit sekä sisustukselliset ruukut ym.

www.ratkaisuriikka.fi

OMA ON

Oma On – Hyvän asumisen osuuskunta kokoaa paikallisille tuttuja tytäryhtiöitä ja uudempia aluevaltauksia kuten Kodinsilta -isännöinti.

Tule jutulle! Kuulet, miten ja miksi toimimme hieman toisin kuin monet muut rakennuttajat, kiinteistönvälittäjät, isännöitsijät, vuokranantajat ja sijoittajat. Tavoitteemme on: Pohjois-Karjalassa asuu maailman onnellisin kansa.

www.omaon.fi

LILLA DITTANY

Lilla Dittany on ihastuttava verkkopuoti Joensuusta, joka myy aitoa kreetalaista Evergetikon artesaani luonnonkosmetiikkaa ja tuoretta extra neitsytoliiviöljyä.

Evergetikon tuotteiden raaka-aineet ihastuttavat tuoksuillaan ja hoitavilla raaka-aineillaan. Tuotteissa yhdistyvät luonto, eteeriset öljyt, mehiläisvaha ja kasviöljyt. Kreetalainen extra-neitsyt oliiviöljy on  Evergetikon luonnonkosmetiikan erityinen ainesosa. Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty perinteistä reseptiikkaa, sillä onhan Kreikka tunnettu hoitavasta luonnonkosmetiikastaan jo antiikin ajoilta lähtien. Katso video

Lämpimästi tervetuloa juttusille ja tutustumaan ihastuttaviin Evergetikon tuotteisiin 💚 –  Mimmi

www.dittany.fi

TELIA

Liittymät, laitteet, TV- ja tietoturvapalvelut kuluttaja- ja yritysasiakkaille.

ELISA

TEMPUR

TEMPUR on hyvän unen asiantuntija, joka tunnetaan tutkitusti hyvinvointia edistävästä, kehonlämmön tunnistavasta TEMPUR-materiaalista valmistetuista patjoista ja tyynyistä. ”Best in Test” -meriitteinä mm. tyytyväisimmät käyttäjät, paras selälle, paras unelle, paras tuotelaatu ja markkinajohtaja premiumissa.

Tavoitteena olla ratkaisemassa unen ja palautumisen ongelmia sekä selkä, olkapää ja niskakipuihin asiantuntevalla tiedottamisella, ohjauksella ja paremmilla tuotevalinnoilla sekä unenhuollolla.

JALKIS OY

SAVON AURINKOENERGIA

AJ-LASITUS

BAUER SOLUTIONS

Bauer-vedenkäsittelylaitteen käyttö lämmitys- ja käyttövesijärjestelmissä vähentää energiankulutusta, poistaa jo muodostuneita sakkakerrostumia ja minimoi korroosion.

Bauer-vedenkäsittelylaite soveltuu käytettäväksi kaikille putkimateriaaleille uusissa ja vanhoissa käyttökohteissa, kuten asuin- ja liikekiinteistöissä, kouluissa, sairaaloissa, suurkeittiöissä ja teollisuuslaitoksissa.

www.bauersolutions.fi

HELLE VISUALS

Helle Visuals – Suomen suloisin kortti- ja korukauppa <3 Sotkamolainen Helle Visuals sai alkunsa muotoilija-yrittäjä Krista Niskasen suuresta unelmasta ja pienestä joulukorttimallistosta loppusyksystä 2017. Mallisto koostuu tänä päivänä monipuolisesta kattauksesta suloisia paperituotteita, koruja ja keittiötekstiilejä.

Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ympäristöä kunnioittaen ja lähituotantoa suosien. Kurkkaa myös verkkokauppamme

www.hellevisuals.com

KOLO DESIGN

Kolo Design suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia puutuotteita kotimaisesta vanerista. Ekologiset ja kauniit designtuotteet sopivat kodin sisustukseen, personoiduiksi lahjoiksi läheisille, yritysten liike- ja jakolahjoiksi sekä tyylikkäiksi tuotepakkauksiksi.

Kolo Design tuotteet kertovat tarinaa syvästä yhteydestä kotimaiseen luontoon. Tuotteet ovat avainlipputuotteita, jotka valmistetaan omalla tehtaallamme Joensuussa.

www.kolodesign.fi

JOENSUUN KOURUTUOTE

KARELIA IKKUNA

KARELIAHOIVA

Kareliahoiva tarjoaa uniikkia ja kiireetöntä hoivapalvelua Joensuussa ja lähialueilla. Vauvaperheille tarjoamme Baby Balance- vauvahierontaa, kotikäyntejä vauvaperheeseen sekä vauvanhoitoa. Ikäihmisten palvelumme tukee kotona asumista sekä tarjoaa kattavat palvelut arjen turvaamiseksi. Kareliahoiva palvelee taidolla –  ja sopivasti tunteella, aidosti kohdaten.

www.kareliahoiva.fi

PUUSTELLI

KATTOYKSIKKÖ

Kattoyksikkö toimii Pohjois-Karjalan alueella ja on erikoistunut omakotitalojen sekä asunto-osakeyhtiöiden kokonaisvaltaisiin kattoremontti- sekä aurinkovoimala ratkaisuihin. 

www.kattoyksikko.fi

KIINTEISTÖMAAILMA KOTIPYSÄKKI

KIINTEISTÖVÄLITYS AHVALO LKV

KOTOPALVELUT KOTISI PARHAAKSI

Kotopalvelut Kotisi Parhaaksi Oy tekee ulkoremontit koko Pohjois-Karjalan alueella. Palvelumme ovat katto- sekä ulkoverhousremontit, ulkomaalaukset ja ovi- sekä ikkunaremontit!  Olemme aidosti paikallinen ja palveleva remonttikumppani.

www.kotopalvelut.fi

LUMON

LÄMPÖPARTIO

Lämpöpartio on puhtaasti kotimainen yritys, joka toteuttaa ympäristöystävällisiä, moderneja ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja, kuten ilma-vesilämpöjärjestelmiä sekä aurinkosähköratkaisuja. Teemme remontit yli 12 vuoden, 8000 asennetun ilma-vesilämpöpumpun ja 12 000 energiaremontin kokemuksella.

Tutustu osoitteessa www.lampopartio.fi.

MOKOMIA

Mokomia Lifestyle on pieni persoonallinen putiikki Joensuun Taitokorttelissa. Tuotevalikoima on monipuolinen sekä värikäs sisältäen kaikkea ihanaa aina koruista kosmetiikkaan. Ekologisuus ja kierrättäminen kulkevat vahvasti mukana. Huumoria, särmää, asennetta sekä loputtoman paljon kauneutta!

www.mokomia.fi

OMA YKKÖNEN

OP POHJOIS-KARJALA

PIHLA

Pihla ikkunat ja ovet.

Pihla on kotimainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruovedellä, vuosikymmenten kokemuksella.

www.pihla.fi

TIIVI

Tiivi – ikkunat, ovet ja asennuspalvelu.

www.tiivi.fi

RIIKKA PÖNTYNEN

Olen koulutukseltani pihasuunnittelija, fengshui-konsultti, bloggaaja, sekä luonnosta ja kasvimaalta omavaraistuja. Työssäni pihasuunnittelijana yhdistän perinteisen pihasuunnittelun ja fengshui-opin periaatteita.

Puhun vahvasti ympäristön kunnioittamisen ja luonnon monimuotoisuuden puolesta. Luennoillani kuulet, miten voit muuttaa oman kotipihasi työleiristä iloa ja satoa tuottavaksi voimapaikaksi, sekä luonto- ja ympäristöystävällisistä materiaalivalinnoista.

Mottoni on: Kun olet hyvä luonnolle on luonto hyvä sinulle.

www.riikkapontynen.com

PINTAYKKÖSET

PURA NORDICA

PURA NORDICA valmistaa luonnonkosmetiikkaa ja järjestää unohtumattomia kursseja, joissa pääset sukeltamaan luonnonkasvien ja villiyrttien upeaan maailmaan sekä hämmästymään omin käsin valmistetusta kosmetiikasta ja siivousaineista.

Joensuun Kotona-messuilla pääset tutustumaan osastollamme Kiteen Puhoksessa valmistamaamme luonnonkosmetiikkaan ja saat esimakua kursseistamme osallistumalla työpajoihimme, jotka toimivat non-stop -periaatteella. Nähdään messuilla!

RIVERIA

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria on 12 kunnan omistama maakunnallinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutusyksiköt sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutusta järjestetään kahdella toimialalla; Palvelut ja hyvinvointi sekä teknologia.   Riveria valmistaa osaajia työelämään. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja, työelämän täydennyskoulutusta, avointa yliopisto-opetusta, kansanopisto-opintoja sekä tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta (TUVA). Riveriasta valmistuu vuosittain n. 17 000 nuorta ja aikuista.

www.riveria.fi

POHJOLAN MATKA

Pohjolan Matka on suuri kotimainen, perheyrityspohjalta toimiva matkatalo, joka operoi matkapalveluissa, tilausajoissa sekä linjaliikenteessä. Olemme erikoistuneet erilaisille ryhmille räätälöityihin ryhmämatkoihin. Myös yksittäisiä matkailijoita ajatellen meillä on mukava valikoima valmiita matkapaketteja kuljetuksin – Joensuustakin kyytiin voi hypätä.  

Toimimme vastuullisesti n. 200 bussimme ja 250 matkailualan ammattilaisemme voimin. Meillä on sekä Sustainable Travel Finland merkki että ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Arvomme ovat vastuullisuus, positiivisuus, ammattitaitoisuus ja kotimainen perheyrittäjyys.

www.pohjolanmatka.fi

PUHDAS ILO

SARUSTIIKKA

Sarustiikka – hurmaavan huoleton sisustuskauppa tunnelmallisessa Joensuun Taitokorttelissa. Kivijalkamyymälämme sijaitsee viehättävässä tiilitalossa, entisen takomon tiloissa.

Meiltä löydät laajan valikoiman Ib Laursenin, Strömshagan sekä Tine K Homen sisustustuotteita, lumoavat Bergs Potterin saviruukut, Le Pere Pelletierin pyykkietikat sekä tuoksut ja Shepherd of Swedenin laadukkaat lampaantaljat ja tossut. Joukossa itsetehtyjä aarteita, kierrätysperiaatteella vanhasta uutta ja karusta kaunista sekä kotimaisia kortteja ja postereita.

Kivijalkamyymälämme palvelee arkisin 10-17.30 ja lauantaisin 10-16. Tervetuloa!

www.sarustiikka.fi

SPR JOENSUU

Kontti on second hand -myymälöiden ketju ja osa Suomen Punaista Ristiä. Ketjun tulos ohjataan Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla.

Messuosastollamme esillä kierrätettyjä sisustus ja lifestyle ideoita sekä kilpailu, josta voi voittaa lahjakortin Konttiin. Messuosastolla nähdään!

www.sprkontti.fi/joensuun-kontti

TAITO POHJOIS-KARJALA

VENEJOEN PIILO

Venejoen Piilo tarjoaa elämysmajoitusta Pohjois-Karjalan korvessa! Likellä on Kolin kansallispuisto, vanhoja metsiä, kaksi ainutlaatuista järveä ja tietysti paljon toimintaa.

Täältä voit löytää seikkailut erämaassa tai saavuttaa kauan kaivattua rauhaa.

Löydätkö piilopaikkasi Venejoelta?

www.venejoenpiilo.com

VESIVEK

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Joensuun Vesivek tekee pohjois-karjalan alueella noin 250 kattoremonttia vuosittain sekä satoja ränni- ja kattoturvaremontteja. Kysy tarjousta!

www.vesivek.fi